Kom naar onze familiedag in Lier!

Om de opening van de vernieuwde vestiging in Lier te vieren, nodigen we u graag uit voor onze feestelijke familiedag op zaterdag 22 juni! Van 10.00 tot 18.00 uur zetten wij met trots de deuren open van onze showroom, waar u de nieuwste Mercedes-Benz en Toyota-modellen kunt ontdekken. 

Wat? Familiedag bij Hedin Automotive Lier
Wanneer? Zaterdag 22 juni 2024, van 10u00 tot 18u00
Waar? Mallekotstraat 62a, 2500 Lier

Ontdek de merken met een hapje en drankje

Geniet van een exclusieve blik achter de schermen, vergezeld van een hapje en een drankje. We voorzien leuke randanimatie voor jong en oud, zodat heel de familie een leuke dag kan beleven. En voor de echte auto liefhebbers bieden we de mogelijkheid om een testrit te maken met onze prachtige voertuigen.

Hedin Automotive in Lier

Hedin Automotive in Lier is volledig gericht op de verkoop, onderhoud en herstellingen van Mercedes-Benz personen- en bestelwagens en voldoet aan de gloednieuwe huisstijlnormen van het Duitse merk, MAR20X genaamd. Daarnaast vestigt de verdelergroep er ook Toyota. De showroom is ingericht volgens het nieuwe concept van Toyota. Daar vindt u alle Toyota-modellen en is het ook mogelijk om een testrit te boeken met een wagen naar keuze.