Kom naar onze familiedag in Maldegem!

Om de opening van onze gloednieuwe vestiging in Maldegem te vieren, nodigen we u graag uit voor onze feestelijke familiedag op zaterdag 15 juni! Van 10.00 tot 18.00 uur zetten wij met trots de deuren open van onze showroom, waar u de nieuwste Mercedes-Benz en XPENG-modellen kunt ontdekken. 

Wat? Familiedag bij Hedin Automotive Maldegem
Wanneer? Zaterdag 15 juni 2024, van 10u00 tot 18u00
Waar? Aalterbaan 203, 9990 Maldegem 

Ontdek de merken met een hapje en drankje

Geniet van een exclusieve blik achter de schermen, vergezeld van een hapje en een drankje. We voorzien leuke randanimatie voor jong en oud, zodat heel de familie een leuke dag kan beleven. En voor de echte auto liefhebbers bieden we de mogelijkheid om een testrit te maken met onze prachtige voertuigen.

Vierde multibrand showroom van Hedin Automotive

Hedin Automotive opende op 6 mei een nieuwe vestiging in Maldegem aan de Aalterbaan 203. De site is volledig gericht op de verkoop, onderhoud en herstellingen van Mercedes-Benz personen- en bestelwagens en voldoet aan de gloednieuwe huisstijlnormen van het Duitse merk, MAR20X genaamd. Daarnaast vestigt de verdelergroep ook het Chinese merk, XPENG, in Maldegem. Geïnteresseerde klanten kunnen hier ook terecht voor de aankoop en onderhoud van XPENG-wagens. Zo is Maldegem de vierde multibrand showroom van Hedin Automotive.