Saloncondities

Naar goede jaarlijkse gewoonte zijn we er ook dit jaar weer tijdens de "Salonperiode" met mooie aanbiedingen. Dit ondanks het feit dat het fysieke Autosalon op de Heizel voor de tweede keer op rij niet doorgaat. Op deze pagina leggen we u graag kort uit wat u t.e.m. 31/01/2022 mag verwachten aan voordelen bij Hedin Automotive. Voor meer details kunt u steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen.

Een extra jaar garantie

Bij Mercedes Hedin Automotive bieden we een garantie van 3 jaar op al onze nieuwe wagens. Met de Salonperiode krijg u daar nu nog een jaar boven op, én dat op echt al onze modellen. Dat betekent dus maar liefst 4 jaar zorgeloos rijplezier met uw Mercedes-Benz.

Voordelig financieren

Dankzij Mercedes-Benz Financial Services (vanaf 10/12/2021) en Alpha Credit rijdt u voor een aangename maandprijs rond met een gloednieuwe Mercedes-Benz. Met een 'Select & Drive' formule vanaf 1,79% (MBFS) of klassieke of ballonfinanciering vanaf 0,49% (Alpha Credit) doet u steeds mooie voordelen. Dit aanbod is geldig op alle Mercedes-Benz modellen, met uitzondering van de AMG-motorisaties, Maybach en G-Klasse.

Gerust op onderhoud met Complete Care

Betaalt u liever een vast maandelijks bedrag voor al de servicemomenten bij ons? Dat kan u rekenen op de Complete Care formule van Mercedes-Benz, nu met 20% korting. Deze all-in-one service formule omvat alle onderhouden en herstellingen van uw Mercedes-Benz met Mercedes-Benz Originele onderdelen. Ook onze Mobilo pechbijstand is inbegrepen. Duurtijd en kilometers bepaalt u zelf, maar wij geven bij de aankoop van 4 jaar Complete Care alvast één jaar extra cadeau. Dat is dus 5 jaar gemoedsrust voor u en uw wagen.

Kortingen op al onze modellen*

Vanaf 04/12/2021 t.e.m. 31/01/2022 krijgen al onze modellen (*m.u.v. de G-Klasse) een aangepaste korting toegekend. Deze bedragen zijn vastgesteld per model en variëren dus doorheen ons gamma. Er worden daarnaast ook extra voordelen voorzien voor alle AMG-motorisaties. Voor alle details en een offerte op maat kan u terecht in één van onze vestigingen.

Onze Saloncondities, echt iets voor u

Vanaf 04/12/2021 t.e.m. 31/01/2022 krijgen onze Vans een aangepaste korting toegekend. De Saloncondities bevatten een scherp maandbedrag en kortingen tussen de €500 tot €1000 op uw ServiceCare Complete pakket. Deze bedragen zijn vastgesteld per model en variëren dus doorheen ons gamma. Voor alle details en een offerte op maat kan u terecht in één van onze vestigingen.

Certified €500 tankkaart

Nog op zoek naar een wagen? Waarom geen Certified voertuig? Onze modellen zijn direct beschikbaar en zijn gecontroleerd op meer dan 100 punten. Nog niet overtuigd? Er loopt momenteel een actie op de selectie van onze Certified voertuigen, hier krijg je nu van 10/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 een tankkaart ter waarde van €500 cadeau.