Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Vans zijn voertuigen van de hoogste kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Mercedes-Benz Vans weten wat er nodig is voor efficiëntie en veiligheid op de werkplek. Er is een breed scala aan nieuwe modellen en gebruikte Vans met garantie. Onze bedrijfsvoertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen om uw bedrijf in elke situatie perfect te ondersteunen.

$cp.db17

STOCK HEDIN - VANS

In uw bedrijf draait alles om snelheid en efficiëntie. U kan dan ook niet altijd lang wachten op uw nieuw bedrijfsvoertuig. Dat begrijpen wij bij Hedin Automotive maar al te goed. Kijk daarom snel in onze stock van nieuwe Vans en jonge tweedehands Vans (Certified) en vindt het voertuig dat perfect bij je past!

$cp.db17

Maak een testrit

Een nieuwe wagen is een grote stap, dat beseffen wij bij Hedin Automotive ook! Daarom bieden wij u steeds een testrit aan. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt.

Wenst u een testrit met het voertuig van uw dromen? Neem dan gerust contact op met één van onze vestigingen.

$cp.db17
$cp.db17

Mercedes Vans - Ontdek onze modellen

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk hier het gehele Mercedes gamma en ontdek alles wat u wil weten over uw toekomstige Mercedes Van.
$cp.db17

Op onderhoud bij Hedin Automotive

Is het tijd voor een onderhoud aan uw bedrijfsvoertuig? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht in meerdere vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Maak snel een afspraak via onderstaande buttons:
$cp.db17