Mabi Rental

Mabi Rental

V-Klasse

Hybrides

Heeft u reeds gedacht aan het huren van een hybride voertuig? Bij MABI kan u terecht voor de huur van verschillende gloednieuwe Mercedes-Benz Plug-in Hybride modellen. Zo is er de  A250e in verhuur voor € 580 (eBTW),- per maand . Of wat dacht u van een C300de Estate (€ 900 eBTW) of E300de Berline (€ 1100 eBTW)?  Kom het ontdekken bij MABI en Hedin Automotive!
V-Klasse

V-Klasse

Reis deze zomer in eerste klasse naar uw bestemming.     De V-Klasse in verhuur nu vanaf € 799,- per week .
V-Klasse
V-Klasse

C-Klasse

Reis deze zomer met klasse - en met de wind in uw haren - naar uw favoriete bestemming.     De C-Klasse   cabrio in zomerverhuur nu vanaf € 699,- per week .
Over Mabi

Over Mabi

MABI is onze in-house verhuurmaatschappij en zij biedt snelle, flexibele en premium verhuur oplossingen aan.    SNEL: korte termijn oplossingen. De wagens zijn meteen beschikbaar bij de dealers. FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd, stopgezet of gepauzeerd.  PREMIUM: enkel Daimler producten in onze vloot.
Over Mabi
Over Mabi

Progressief en duurzaam

We willen op alle vlakken beter doen dan wat van een verhuurbedrijf wordt verwacht. Dit willen we doen met transparante prijszetting, oplossingen op maat, het anticiperen op de toekomstige noden van de klant en enkel nieuwe, specifieke voertuigen aan te bieden.   Afhankelijk van uw noden zijn wij in staat een mobiliteitsoplossing te creëeren die optimale flexibiliteit biedt in een snel veranderd mobiliteits-ecosysteem.  Pay-per-use model: betaal enkel wanneer het nodig is en dus enkel wanneer u het voertuig gebruikt. Dit is slimmer, goedkoper en beter voor het milieu.  Kies voor Flex Rent Private of Flex Rent Business en geniet van vele voordelen!  Meer info via Mabi@hedinautomotive.be.