De nieuwe Mercedes-Benz GLA

De nieuwe Mercedes-Benz GLAHet is zover! We weten eindelijk hoe de nieuwe Mercedes-Benz GLA er uit ziet. Uw favoriete compacte SUV is volledig vernieuwd. Wat een prachtige wagen! Ontdek er binnenkort alles over bij Hedin Automotive en bekijk hier alvast de eerste plaatjes. 

Bij de nieuwe GLA mikken we op meer efficiëntie, meer veiligheid en meer gebruiksgemak. 


De SUV voor de
stad.
De nieuwe GLA stijgt boven zichzelf uit. Door het volledig nieuwe design is hij nu niet alleen sportiever en progressiever maar ook hoger en breder. En daardoor uitstekend uitgerust voor alle wegen. Ongeacht of die in de stad of in de natuur liggen. Met een CX-waarde van 0,28 is hij alvast zeer gestroomlijnd, wat zich zal uiten in een lager verbuik en uitstoot. 

Het nieuwe allroundtalent.
De nieuwe GLA brengt u van A naar B. En naar de W van wildernis. Met een ronduit sportieve uitstraling. Kortom, hij is de ultieme partner voor een veelzijdig leven, waarbij veel aandacht is besteed aan design en veiligheid. Met zijn nieuwe veiligheidssystemen detecteert de GLA nu ook of een voetganger aanstalte maakt om een zebrapad over te steken. 

Maakt van elke zone een comfortzone.
De nieuwe GLA is functioneler dan ooit tevoren. Met speciale kleurenwerelden, bijvoorbeeld, die perfect op uw stemming aansluiten, of met muziek van uitstekende kwaliteit. Hij werd daarnaast ook een stuk hoger en korter, om nog maar te zwijgen van de verschuifbare achterbank. De GLA zal creëert ruimte en voegt gebruiksgemak toe op de plaatsen die er echt toe doen. 

 » Nog meer weten?
» Nieuws