$cp.db17

AFTERSALES PERSONENWAGENS

Op geregelde tijdstippen op de testbank voor een klein onderhoud of een zorgvuldige controle tijdens een groot onderhoud? Het kan allemaal in onze Hedin werkplaatsen! Uw wagen is bij ons in gespecialiseerde handen. Boek een afspraak via de button hieronder in een vestiging naar keuze, op een moment dat u past.

 

Tot binnenkort!               

$cp.db17

AFTER SALES VANS

Een bedrijfsvoertuig rijdende houden en maximaal laten renderen is voor elke zelfstandige een vanzelfsprekendheid. Uw Mercedes bedrijfsvoertuig krijgt daarom best op de gepaste tijdstippen een nazicht. Op die momenten kan u bij onze gespecialiseerde Hedin vestigingen terecht om met de juiste zorg en kennis verder geholpen te worden.

Vereist uw Mercedes-Benz Van een onderhoud? Maak snel een afspraak via de button hieronder:
$cp.db17

After Sales Trucks

Ook voor Trucks geldt ‘The best or nothing’. Bovenop de Mercedes-Benz Service24h, die voor u dacht en nacht ter beschikking staat, staan ook wij bij Hedin Automotive zes van de zeven dagen ter uwer beschikking in onze vestigingen te Gent en Aalst. Zo vindt u zeker een moment in de drukke planning van uw truck om deze op onderhoud te sturen en rijdende te houden. Na een klik op onderstaande button helpen wij u graag verder met het inplannen van een afspraak voor uw truck.

$cp.db17

AFTER SALES AMG PERFORMANCE

Uw AMG is bij ons in goede handen. Met ons AMG Performance Center te Brasschaat hopen we deze woorden dan ook duidelijk kracht bij te zetten en te laten blijken dat het voor ons met AMG ook echt menens is. Het team bestaat enkel en alleen uit specialisten die opleidingen gevolgd hebben voor de AMG naverkoop. In geval van problemen hebben zij een rechtstreekse lijn met Affterbach.

U kan echter in eender welke Hedin Automotive naverkoop-vestiging terecht voor het onderhoud en nazicht van uw ultieme Performance Mercedes-Benz!

$cp.db17

AFTER SALES SMART

Is het tijd voor een onderhoud aan uw wagen? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan een herstelling? Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht bij in onze vestiging te Aalst en Sint-Martens-Latem. Zij helpen je met veel kennis en passie verder!

Maak snel een afspraak via onderstaand button: