Met ons team bent u in de beste handen. Vertrouw onze specialisten en laat uw veiligheid niet over aan toeval. U koos namelijk met een reden voor een Mercedes-Benz; u verkiest veiligheid en kwaliteit. Aan de hand van de uiterst moderne stevige materialen, complexe koetswerkstructuren van staal en aluminium en de actieve en passieve veiligheidssystemen vereist men bij de herstelling niet alleen kennis van de betreffende herstellingsmethoden, maar ook aangepaste apparatuur in de werkplaats. In de werkplaatsen van Hedin Automotive komt u altijd in een door Mercedes-Benz erkende werkplaats terecht! 

Locaties

Bij Hedin Automotive komt u in een werkplaats van een gecertificeerde Mercedes-Benz carrosseriehersteller terecht en volgen we de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. U kan voor alle vragen hieromtrent terecht in uw dichtstbijzijnde Hedin concessie.

In al onze vestigingen is het namelijk mogelijk om uw wagen achter te laten voor een carrosserieherstelling. Wij ontzorgen u volledig en nemen alle stappen, van offerte en eventuele expertise tot perfecte herstelling en garantie, voor onze rekening.

In onze werkplaats wordt uw wagen op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van de constructeur. De herstelling gebeurt met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, die perfect op uw Mercedes passen. Zo blijft uw garantie behouden. Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.