AMG

$cp.db17

Carrosserie

De apex gemist of een curbstone geraakt? Geen probleem! Bij ons is ook uw Mercedes-Benz AMG altijd in goede handen en dus ook wanneer deze te maken krijgt met carrosserieschade. Dankzij onze erkende herstelpunten maken wij u wagen snel, en met de officiële AMG-onderdelen, als nieuw. 

$cp.db17
$cp.db17

Op onderhoud bij Hedin

Een volbloed sportwagen verdient een correct onderhoud. Zo ook uw AMG. Deze performante wagens worden door u gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk het leveren van sensationele prestaties. Bij Hedin Automotive willen we dan ook dat deze wagens keer op keer uw verwachtingen omtrent performance kunnen waarmaken. Wij helpen daar graag bij met onze ervaring en kennis inzake onderhoud en herstellingen, alsook met ons gespecialiseerd AMG-team te Brasschaat!

 

Een onderhoud boeken voor uw AMG kan via de button hieronder:

$cp.db17

Mercedes ME

Stap in een intelligent verbonden wereld. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz AMG. Immers, Mercedes me connect verbindt u met uw sportwagen en met alles dat voor u belangrijk is. Download de app nu en ontdek welke functionaliteiten dit technologisch snufje u allemaal kan bieden!

$cp.db17