Mercedes-Benz Trucks

Internationaal of lokaal transport, de bouw of een specifiekere industrie? Onze trucks zijn er om u te ondersteunen in uw taken met het werk- en rijcomfort dat u verdient. De lange afstanden of vele uren in uw cabine zullen nooit meer tegenvallen! Mercedes-Benz Trucks biedt u niet enkel comfort aan maar ook veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie!

Wilt u zonder zorgen op de weg? Bekijk dan hier alles dat wij u kunnen bieden.

$cp.db17

Carrosserie

Vermoeid van een lange rit en daarom een paaltje niet gezien? Is de carrosserie van uw Mercedes-Benz  truck beschadigd? Wat er ook gebeurt, Hedin Automotive is er voor u. Dankzij onze herstelpunten maken wij u truck snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw.

Liep er wat mis met een oudere truck? Maak u geen zorgen! Voor iedere truck is er bij ons een oplossing die u het gebruikelijke hoge niveau behoudt.

 

$cp.db17

Op onderhoud bij Hedin

Is het tijd voor een onderhoud aan uw Truck? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan een herstelling? Het is het belangrijk dat u op de gepaste tijdstippen een nazicht doet. Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht bij in onze vestigingen te Aalst en Gent. Hier wordt u met veel passie en kennis verder geholpen.

Maak snel een afspraak via onderstaand button:

$cp.db17
$cp.db17

Fleetboard

Haal de maximale efficiëntie uit uw vloot dankzij Fleetboard.

Dankzij de connectivity knowhow van Fleetboard geniet u van een geoptimaliseerd verbruik, lagere onderhoudskosten, een kleiner risico op ongevallen en minder boetes! Hoe? Met gegevens in real-team behoudt u steeds een overzicht over alle voertuigen en kunt u uw wagenpark nog efficiënter maken dankzij de intelligente netwerkverbinding tussen chauffeur, wagenpark en orders.

 

$cp.db17

Financiële diensten

Wilt u misschien uw Mercedes-Benz Truck gebruiken zonder die zware investering in één keer te doen? U betaalt liever uw Truck in aantrekkelijke termijnen zodat hij na de laatste betaling uw eigendom wordt? Wat u ook wil, bij Mercedes-Benz Financial Services vindt u verschillende oplossingen die misschien wel bij u passen.
Wenst u de voordelen en looptijd van de voor u passende financiering te weten? Contacteer ons en we maken u een voorstel op maat!

 

 

$cp.db17
$cp.db17

Verzekeringen

U bezit een Mercedes Truck omdat u comfort, efficiëntie, veiligheid verkiest. Dus is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen! We weten ook dat uw Truck onmisbaar is en daarvoor bestaan de Mercedes-Benz verzekeringen.

Met een Mercedes-Benz verzekering geeft u uw zorgen bij een schadegeval uit handen! We kunnen er samen voor zorgen en de beste voorwaarden en bijpassende verzekeringsformule vinden voor uw bedrijfswagen.

 

U kan een verzekering op maat van uw persoonlijke behoeften verwachten.

Wenst u hier meer over te weten? Contacteer ons dan snel en samen stellen we een plan naar uw wensen op!