Mercedes-Benz Trucks

Internationaal of lokaal transport, de bouw of een specifiekere industrie? Onze trucks zijn er om u te ondersteunen in uw taken met het werk- en rijcomfort dat u verdient. De lange afstanden of vele uren in uw cabine zullen nooit meer tegenvallen! Mercedes-Benz Trucks biedt u niet enkel comfort aan maar ook veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie!

Wilt u zonder zorgen op de weg? Bekijk dan hier alles dat wij u kunnen bieden.

Hedin Automotive services trucks

Carrosserie

Vermoeid van een lange rit en daarom een paaltje niet gezien? Is de carrosserie van uw Mercedes-Benz  truck beschadigd? Wat er ook gebeurt, Hedin Automotive is er voor u. Dankzij onze herstelpunten maken wij u truck snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw. Liep er wat mis met een oudere truck? Maak u geen zorgen! Voor iedere truck is er bij ons een oplossing die u het gebruikelijke hoge niveau behoudt.  

Hedin Automotive services trucks

Op onderhoud bij Hedin

Is het tijd voor een onderhoud aan uw Truck? Tijd voor een bandenwissel? Of eventueel nood aan een herstelling? Het is het belangrijk dat u op de gepaste tijdstippen een nazicht doet. Bij Hedin Automotive kan u daarvoor terecht bij in onze vestigingen te Aalst en Gent. Hier wordt u met veel passie en kennis verder geholpen. Maak snel een afspraak via onderstaand button:

Hedin Automotive services trucks

Fleetboard

Haal de maximale efficiëntie uit uw vloot dankzij Fleetboard. Dankzij de connectivity knowhow van Fleetboard geniet u van een geoptimaliseerd verbruik, lagere onderhoudskosten, een kleiner risico op ongevallen en minder boetes! Hoe? Met gegevens in real-team behoudt u steeds een overzicht over alle voertuigen en kunt u uw wagenpark nog efficiënter maken dankzij de intelligente netwerkverbinding tussen chauffeur, wagenpark en orders.  

Hedin Automotive services trucks

Financiële diensten

Wilt u misschien uw Mercedes-Benz Truck gebruiken zonder die zware investering in één keer te doen? U betaalt liever uw Truck in aantrekkelijke termijnen zodat hij na de laatste betaling uw eigendom wordt? Wat u ook wil, bij Mercedes-Benz Financial Services vindt u verschillende oplossingen die misschien wel bij u passen. Wenst u de voordelen en looptijd van de voor u passende financiering te weten? Contacteer ons en we maken u een voorstel op maat!    

Hedin Automotive services trucks

Verzekeringen

U bezit een Mercedes Truck omdat u comfort, efficiëntie, veiligheid verkiest. Dus is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te beschermen! We weten ook dat uw Truck onmisbaar is en daarvoor bestaan de Mercedes-Benz verzekeringen. Met een Mercedes-Benz verzekering geeft u uw zorgen bij een schadegeval uit handen! We kunnen er samen voor zorgen en de beste voorwaarden en bijpassende verzekeringsformule vinden voor uw bedrijfswagen.   U kan een verzekering op maat van uw persoonlijke behoeften verwachten. Wenst u hier meer over te weten? Contacteer ons dan snel en samen stellen we een plan naar uw wensen op!