Mercedes-Benz Vans

Uw bedrijfsvoertuig moet renderen. Dat begrijpen wij bij Hedin Automotive. Wij bieden u daarom graag een uitgebreid netwerk aan service punten aan in Vlaanderen. Voor de service van uw Mercedes-Vans kan u terecht in Aalst, Ninove, Zottegem, Kontich, Lier, Sint-Martens-Latem en Gent! Daar wordt u snel en met de juiste zorg en kennis verder geholpen door ons ervaren personeel! 

Vereist uw Mercedes-Benz Van een onderhoud, carrosserie herstelling of nog iets anders? Kijk hieronder zeker eens wat Hedin Automotive voor jou kan betekenen! 

$cp.db17

Carrosserie

Een loskade gemist of een omheining over het hoofd gezien? Geen probleem! Bij ons is uw Mercedes-Benz altijd in goede handen en dus ook wanneer te maken krijgt met carrosserieschade. Dankzij onze erkende herstelpunten maken wij u wagen snel, en met de officiële Mercedes-Benz onderdelen, als nieuw.

$cp.db17

Op onderhoud bij Hedin

Een bedrijfsvoertuig rijdende houden en maximaal laten renderen is voor elke zelfstandige een vanzelfsprekendheid. Uw Mercedes-Benz bedrijfsvoertuig krijgt daarom best op de gepaste tijdstippen een nazicht. Op die momenten kan u bij onze gespecialiseerde Hedin Automotive vestigingen terecht om met de juiste zorg en kennis snel verder geholpen te worden.

Vereist uw Mercedes-Benz Van een onderhoud? Maak snel een afspraak via de button hieronder:
$cp.db17
$cp.db17

MERCEDES PRO

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken. Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier, werk efficiënter en doelgerichter en last but not least; behoud het overzicht.

$cp.db17

MERCEDES ME

Stap in een intelligent verbonden wereld. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is uw Mercedes-Benz. Mercedes me connect verbindt u met uw auto. En uw auto met alles dat voor u belangrijk is. Download de app nu en ontdek welke functionaliteiten voor uw wagen allemaal kan bieden!

 

$cp.db17
$cp.db17

Financiële Diensten

Bij Mercedes-Benz Financial Services hebben we een aantal financieringsopties waaruit u kunt kiezen om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. En als u een bestaande klant bent: ontdek hoe u uw overeenkomst kunt beheren of wat u moet doen als u in de buurt bent van het einde van uw overeenkomst, alsook wat wij bedoelen met acceptabele schade en slijtage bij inlevering.

De financiering geeft u de kans om, indien u wenst, uw Mercedes-Benz aan te kopen zonder onmiddellijk een aanzienlijk bedrag uit te geven. Onze mogelijkheden bieden u een snelle en flexibele formule die geschikt is voor zowel privé-als beroepsdoeleinden.

Wenst u de voordelen en looptijd van de voor u passende financiering te weten? Contacteer ons en we maken u een voorstel op maat!

$cp.db17

Verzerkeringen

Het is niet toevallig dat u voor een Mercedes-Benz bestelwagen heeft gekozen. U deed dit omdat u kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid verkiest. Natuurlijk wilt u uw aankoop zo goed mogelijk beschermen en daarvoor kan u beroep doen op de Mercedes-Benz Insurance Services!

We weten dat uw bestelwagen onmisbaar is voor uw beroepsactiviteit. Dus met Mercedes-Benz Insurance Services laat u niets aan het lot over en samen kunnen we, ongeacht het gekozen model, de beste voorwaarden en bijpassende verzekeringsformule vinden voor uw bedrijfswagen.

U kan dus een verzekering op maat van uw persoonlijke behoeften verwachten!

Wenst u hier meer over te weten? Contacteer ons dan snel en samen stellen we een plan naar uw wensen op!

$cp.db17