Op zoek naar een nieuwe Hongqi?

Direct een testrit boeken

Wilt u contact opnemen met Hedin Automotive?

Ontdek de Hongqi E-HS9 en boek een testrit

Nieuw op de Belgische markt: een gloednieuwe, 100% elektrische SUV met een luxueus design. De Hongqi E-HS9 onderscheidt zich van andere premiumwagens dankzij een toonaangevend design, ruim en modern interieur en tal van geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen die standaard beschikbaar zijn. Bent u benieuwd naar dit vlaggenschip? Vraag direct uw testrit aan. 

Service en onderhoud aan uw Hongqi E-HS9

Heeft uw Hongqi E-HS9 nood aan onderhoud, een bandenwissel, herstelling of een andere dienst? Als erkend Hongqi-dealer onderhouden en herstellen we uw Hongqi met alle nodige kennis in onze werkplaatsen. Onze gecertificeerde techniekers kennen uw voertuig door en door en dragen er de grootste zorg voor. Maak een serviceafspraak via onderstaande button. 

Upgrade de Hongqi E-HS9 met het Black Pack

Heeft u de Hongqi E-HS9 al kunnen bemachtigen of bent u van plan om er een aan te kopen? Overweeg dan zeker om de auto te upgraden met een sportief pakket, het exclusieve Hongqi Black Pack van Hedin Automotive. Bij dit pakket worden alle chroom designelementen van het exterieur zwart gemaakt. De 22-inch velgen van de auto zijn in glossy black gespoten. Hierdoor krijgt uw Hongqi een luxe en extra sportieve uitstraling. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een  van onze locaties voor advies. 

Ontdek de locaties van Hongqi-dealer Hedin Automotive

Veelgestelde vragen over Hongqi-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel Hongqi-dealer?

Hedin Automotive is officieel dealer en invoerder van het Chinese automerk Hongqi in België en heeft 3 showrooms.

Waar kan ik de locaties van Hongqi Hedin Automotive vinden?

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van onze showrooms.

Kan ik bij jullie een Hongqi financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands Hongqi is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een zakelijke lease betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Hongqi?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren.