Service aan uw Hongqi bij Hedin Automotive

Heeft uw Hongqi nood aan zijn jaarlijks onderhoud, een bandenwissel of herstellingswerk? Kom dan langs in één van onze Hongqi-vestigingen van Hedin Automotive. Wij helpen u graag zo snel mogelijk terug op weg. U kunt gemakkelijk online een serviceafspraak aanvragen bij de vestiging naar uw keuze via onderstaande buttons.

Boek hier uw onderhoud

Klein of groot onderhoud aan uw Hongqi E-HS9

Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor zowel een klein als een groot onderhoud. Maar wat is nu juist het verschil? Een groot onderhoud is nodig wanneer u 15.000 - 20.000 km heeft gereden met uw wagen, of één keer per jaar. Een klein onderhoud is eigenlijk een snelle check-up van uw wagen, om te zien of alles in orde is. Zo komt u niet langs de kant van de weg te staan met autopech.

Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Hedin Automotive blijft voor u klaarstaan zelfs na de aankoop van uw Hongqi. Ons team van experten is er voor u om u te helpen met uw jaarlijks onderhoud, bandenwissel, carrosserieherstellingen, wintercheck, zomercheck, aircocleaning en zoveel meer. 

Veelgestelde vragen over Hongqi onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn Hongqi?

De prijs van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw Hongqi gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zodat u niet voor onverwachte kosten staat. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn Hongqi?

Als officiële Hongqi-invoerder en dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw Hongqi altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn Hongqi?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn Hongqi?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw Hongqi zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Hongqi Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. 

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.