Op zoek naar een nieuwe smart?

Direct een testrit boeken bij Hedin Automotive

Wilt u contact opnemen met Hedin Automotive?

Ontvang een premie van €5.000 bij aankoop van een smart #1 Pro

Bent u geïnteresseerd in een smart #1 Pro of Pro? Vanaf 2024 kunt u zowel als particulier als zelfstandige een premie aanvragen tot 5000 euro bij aankoop van een zero-emissievoertuig waarvan de aankoopprijs maximum 40.000 euro is. De smart #1 Pro en Pro+ vallen perfect binnen deze marge. Waar wacht u nog op? Bestel uw smart bij Hedin Automotive. 

smart #3 vanaf nu verkijgbaar

Het wachten is eindelijk voorbij: de verassende smart #3 staat voor u klaar. Laat u van uw sportiefste kant zien met de nieuwste telg in de smart familie. Vanaf nu kunt u nu de smart #3 bestellen bij Hedin Automotive.

Rijd als eerste rond met een smart #1

Bij Hedin Automotive hebben we een grote stock van direct leverbare smart #1. Deze zijn onmiddellijk beschikbaar, zodat u als één van de eerste met de #1 kan rond rijden.

Maak een testrit

De smart #1 zelf ervaren? Dat kan! Boek uw testrit en ervaar zelf de sublieme rijervaring van de smart #1. Wij helpen u graag verder in onze verschillende smart-centra in Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

smart bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive zit u goed. Met onze ervaring, kennis en tools kunnen we de best mogelijke service aanbieden voor uw smart. Onze gedreven smart experten staan u graag bij met extra uitleg en een antwoord op al uw vragen.

smart service en onderhoud

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor een onderhoud aan uw wagen. Ook voor een bandenwissel of koetswerkherstelling helpen we u graag verder in onze smart-centra. Maak een afspraak op een datum naar keuze via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen over smart-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel smart-dealer?

Wij zijn officiële smart-dealer van België en hebben 3 showrooms.

Verkopen jullie ook smart-modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben zowel nieuwe als tweedehands smart modellen op voorraad. Bekijk hier ons aanbod en vind de auto die bij u past!

Kan ik bij jullie een smart financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands smart is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften.