Ontvang een premie van €5.000 bij aankoop van een Toyota BZ4X

Vanaf 2024 kunt u zowel als particulier als zelfstandige een premie aanvragen tot 5000 euro bij aankoop van een zero-emissievoertuig waarvan de aankoopprijs maximum 40.000 euro is. De Toyota BZ4X valt perfect binnen deze marge. Waar wacht u nog op? Bestel uw Toyota bij Hedin Automotive. 

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR

Ontdek de gloednieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van gedurfd design, geavanceerde technologie en ongeëvenaard comfort. Kom langs in uw dichtstbijzijnde Toyota Hedin Automotive-concessie.

Altijd een Toyota in voorraad die bij u past

Met geavanceerde technologie, verschillende veiligheidsfeatures en een laag benzineverbruik is een Toyota altijd een slimme keuze. Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor zowel een nieuwe als tweedehands Toyota die helemaal aan uw wensen voldoet.

Locaties van Toyota-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is met vestigingen in Brecht, Dilbeek, Geel, Lier, Sint-Pieters-Leeuw en Turnhout de grootste officiële Toyota-dealer in België. Dat geeft ons de ervaring, de kennis en de tools die nodig zijn om u en uw auto de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Toyota service en onderhoud

Als officiële Toyota-dealer verloopt elk onderhoud en technische inspectie bij Hedin Automotive volgens de voorschriften van Toyota. Onze servicespecialisten met jarenlange ervaring hanteren innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën. Bovendien gebruiken we enkel originele wisselstukken en vloeistoffen van Toyota. Zo geniet u van betere prestaties, meer comfort en een langere levensduur. Bent u recent bij één van onze vestigingen langs geweest? Laat dan zeker een review achter.

Kruip achter het stuur van een Toyota

Een nieuwe wagen aankopen doet u niet in één-twee-drie. Het is belangrijk om de wagen eerst zelf eens te ervaren om zeker te zijn van uw nieuwe voertuig. Of u nu geïnteresseerd bent in een Yaris, Corolla of RAV4, wij bieden steeds een testrit aan met uw gewenste Toyota. Zo bent u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt.

Veelgestelde vragen over Toyota Hedin Automotive

Zijn jullie een officiële Toyota-dealer?

Hedin Automotive is een officiële Toyota-dealer met zes vestigingen in België.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Toyota-auto's kopen?

Ja, wij hebben een grote voorraad van nieuwe en tweedehands Toyota's. 

Verkoopt Hedin Automotive ook Toyota-modellen uit voorraad?

Bij Hedin Automotive hebben wij een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Toyota-modellen. 

Kan ik een Toyota aankopen via een financiële oplossing?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands Toyota is altijd mogelijk. Een leasing of een renting, zowel als particulier of professionele klant, is meestal mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken met een sales advisor.

Waar kan ik de locaties van Toyota Hedin Automotive vinden?

Op deze pagina kan u een overzicht vinden van onze showrooms.

Hoe kan ik een serviceafspraak voor mijn Toyota vastleggen?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te bevestigen.

Inschrijven voor de Toyota nieuwsbrief