Nu in de showroom: de Grenadier Quartermaster

De allereerste INEOS Grenadier Quartermaster is toegekomen in onze showrooms. Bent u benieuwd naar hoe hij er in het echt uitziet? Kom dan langs in een van onze showrooms. Wilt u graag eens achter het stuur zitten van deze Quartermaster? Boek dan snel een testrit en ervaar zelf de Grenadier Quartermaster. 

De INEOS Grenadier klaart elke klus

De INEOS Grenadier is een echte terreinwagen die u kunt vertrouwen. De robuuste 4x4 brengt u overal naartoe, zelfs in de meest moeilijk te bereiken gebieden, en klaart elke klus. Met de INEOS Grenadier startten de ontwerpers van een wit blad. Met het hoekig design, scherpe op-en afrijhoeken, sperdifferentiëlen en comfortabel interieur is de Grenadier een geweldig en efficiënt offroadvoertuig.

Ontdek de INEOS Grenadier bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is de exclusieve invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier in België. Daarom zijn we uw betrouwbare partner voor het kopen, financieren, renten of onderhouden van een Grenadier. Onze experten beschikken over de nodige knowhow om u alles te vertellen over de robuuste 4x4 in één van onze vestigingen. U kunt ook steeds bij ons terecht voor een testrit of een offerte.

Service en onderhoud aan uw Ineos Grenadier

Is uw INEOS Grenadier toe aan een onderhoud, service of herstelling? Of wenst u een upgrade aan uw voertuig te laten uitvoeren? Als erkend INEOS Grenadier-verdeler onderhouden, optimaliseren en herstellen we uw Grenadier met de nodige vakkennis in onze werkplaatsen. We werken steeds met originele onderdelen en houden uw Grenadier op die manier in topvorm. 

Herstelling nodig van uw INEOS Grenadier in Wallonië?

Hedin Automotive werkt samen met Reul Sport. Onze partner staat in voor de naverkoop, onderhoud, service en herstelling van uw INEOS Grenadier in de regio tussen Eupen en Luik. Reul Sport is erkend door INEOS Automotive (constructeur) en Hedin Automotive (invoerder) als erkend servicepartner en biedt de juiste vakkennis en onderdelen om uw voertuig te herstellen of te onderhouden.

Hedin Automotive is INEOS Grenadier-specialist

Het merk Hedin Automotive is de exclusieve invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier in 13 Europese landen. Onze zusterorganisatie, HEDIN ADVENTURE CARS, is verantwoordelijk voor het invoeren van de Grenadier in de markten waarin we actief zijn. De lokale takken van Hedin Automotive zijn vervolgens het plaatselijke aanspreekpunt voor de klant. In België en Luxemburg zijn wij, Hedin Automotive, daarom uw lokale Grenadier-specialist. We zorgen ervoor dat de voertuigen vanuit de fabriek in Hambach rijklaar tot bij u komen. Ten slotte onderhouden en servicen we uw wagen en organiseren we nationale en lokale evenementen. 

Veelgestelde vragen over Ineos Grenadier-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel INEOS Grenadier-dealer?

Hedin Automotive is in België de enige officiële INEOS Grenadier-dealer en beschikt over meerdere showrooms deze vindt u hier.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands INEOS Grenadier-auto's kopen?

Bij Hedin Automotive kunt u voorlopig enkel een gloednieuwe INEOS Grenadier bestellen of kopen. Aangezien de Grenadier nog maar recent op de Belgische markt werd geïntroduceerd, zijn er nog geen tweedehandsmodellen te verkrijgen. Eens dat wel het geval is, zullen we onze website en FAQ updaten.

Kan ik bij jullie een INEOS Grenadier financieren of leasen?

Een renting van een nieuwe INEOS Grenadier is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Financieren via INEOS Automotive zelf is momenteel niet mogelijk.

Waar kan ik de locaties van INEOS Grenadier-dealer Hedin Automotive vinden?

Op deze pagina kunt u de contactgegevens van onze showrooms raadplegen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn INEOS Grenadier?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren. 

Inschrijven voor de INEOS nieuwsbrief