Wat doet Hedin Automotive tijdens de salonmaanden?

Direct een testrit boeken

Huidige acties van Lexus

Hedin AutoFest: 3 maanden aantrekkelijke kortingen

Profiteer nu van saloncondities bij Hedin Automotive tijdens de Hedin AutoFest-maanden. Drie maanden vol aantrekkelijke kortingen bij al onze merken. Tot en met 29 februari geniet u van beste voorwaarden op alle modellen van al onze merken. 

Meer info omtrent de acties en voorwaarden van Lexus ontdekt u via onderstaande button of kunt u verkrijgen bij Lexus Turnhout.

Lexus Relax

Laat het onderhoud van uw Lexus uitvoeren bij een officiële Lexus-dealer zoals Hedin Automotive, en geniet tot 10 jaar garantie na aankoop van de wagen. Zo kan u optimaal en zonder zorgen genieten van uw Lexus. De experten van Hedin Automotive behandelen uw wagen met zorg. Een bandenwissel, airco-cleaning, onderhoud, allemaal is het mogelijk bij Hedin Automotive. Boek uw serviceafspraak nu in. Bent u recent in onze vestiging in Turnhout langs geweest? Laat dan uw review achter.

Testrit met Lexus

Twijfelt u nog over uw nieuwe wagen? Dat begrijpen we volledig. Er zelf eens mee rijden kan het verschil maken. Bij Hedin Automotive kan u met elk Lexus-model een testrit boeken. Vraag eenvoudig een tesrit aan via de button hieronder en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Lexus bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is officiële Lexus-verdeler in de provincie Antwerpen. Dat betekent dat uw auto bij ons in deskundige handen is voor onderhoud uit te voeren. Zo maken we enkel gebruik van originele onderdelen, aangeleverd door Lexus. Ook kunt u in onze showroom terecht om de verschillende modellen van Lexus in het echt te bewonderen. Bekijk online de voorraad en misschien zit er wel iets voor u tussen. 

Veelgestelde vragen over Lexus Hedin Automotive

Zijn jullie officieel Lexus dealer?

Hedin Automotive is officieel Lexus-dealer en heeft 1 showroom in Turnhout.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Lexus auto's kopen?

Ja, wij hebben een mooie voorraad van nieuwe en tweedehands Lexus auto's. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het aankopen van een volledig zelf geconfigureerde Lexus.

Kan ik bij jullie een Lexus auto financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands Lexus is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. U kunt leasen, renten, financieren of huren. Onze sales advisors vertellen er u graag alles over.

Waar kan ik de locaties van Lexus-dealer Hedin Automotive vinden?

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van onze vestigingen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Lexus?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren.