Houd me op de hoogte over XPENG

Boek uw testrit met XPENG

Nieuw op de Belgische markt: XPENG. XPENG is een technologiebedrijf in hart en nieren en onderscheidt zichzelf door voortdurend het volledige potentieel van mobiliteit te verkennen, van voertuigen op de weg tot in de lucht. Bent u benieuwd naar de modellen van XPENG? Vraag direct uw testrit aan via onderstaande button. 

Service en onderhoud aan uw XPENG

Heeft uw XPENG nood aan onderhoud, een bandenwissel, herstelling of een andere dienst? Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor het onderhouden en herstellen van uw wagen. Met alle nodige kennis in onze werkplaatsen dragen onze techniekers de grootste zorg voor uw XPENG. Maak snel en gemakkelijk een serviceafspraak via onderstaande button. 

Ontdek XPENG bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive zit u goed. Met onze ervaring, kennis en tools kunnen we de best mogelijke service aanbieden voor uw XPENG. Onze gedreven verkoopexperten van XPENG staan u graag bij met extra uitleg en een antwoord op al uw vragen en opmerkingen.

Veelgestelde vragen over XPENG-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel XPENG-dealer?

Hedin Automotive is officieel dealer van het Chinese automerk XPENG in België en heeft 4 showrooms.

Waar kan ik de locaties van XPENG Hedin Automotive vinden?

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van onze showrooms.

Kan ik bij jullie een XPENG financieren of leasen?

Een financiering van een XPENG is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een zakelijke lease betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn XPENG?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren.