Hedin Automotive: uw partner in mobiliteit

Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor een waaier aan mobiliteitsoplossingen. Of u nu een nieuwe wagen of een tweedehandsauto wil kopen, een bedrijfswagen wil leasen of een huurwagen zoekt voor zowel korte als lange termijn, Hedin Automotive is de partner die u zoekt. Hebt u eerder nood aan een ruimere wagen of bent u als zelfstandige op zoek naar een bedrijfsvoertuig? Dan vindt u vast wel iets tussen ons uitgebreide aanbod nieuwe en tweedehandsbestelwagens, monovolumes en zelfs vrachtwagens!  

Hedin Automotive is verdeler van verschillende prachtige merken, zoals Mercedes-Benz, smart, Toyota, Lexus, INEOS Grenadier en RAM. En we zijn actief op meer dan 30 locaties in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Een onderhoud of herstelling bij Hedin Automotive

Uw auto is een dierbaar bezit. En daar draagt u natuurlijk de grootste zorg voor. Maar als het toch eens mis gaat, staan onze techniekers en carrossiers klaar om uw auto te herstellen of te onderhouden. Of u nu langskomt voor een groot of klein onderhoud, onze vakmensen zijn getraind om zelfs de moeilijkste klussen te klaren. Zo bent u zeker dat uw auto in handen is van echte experts. 

Laat uw wagen onderhouden of herstellen bij mensen die er echt verstand van hebben. Laat uw auto onderhouden bij Hedin Automotive.

Een auto huren? Bij Hedin Automotive uiteraard!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een auto. We hebben namelijk een eigen in-house autoverhuurbedrijf, MABI Mobility. U vindt ze in onze vestigingen in Aalst, Gent, Sint-Niklaas en Willebroek. Bij MABI kunt u terecht voor de nieuwste huurauto's van Mercedes-Benz en Toyota, zoals de EQA, C-Klasse, Corolla, Yaris en meer! Zoekt u een huurwagen voor uw vakantie? Dan zijn de Marco Polo en de V-Klasse uitstekende keuzes.

Een auto huren kan zowel voor particulieren als voor professionelen. We bieden onze huurauto's aan voor een minimumperiode van 7 dagen tot maximaal 24 maanden. Ideaal voor mensen die een snelle huuroplossing zoeken of bedrijven die hun nieuwe werknemers van een aanloopwagen willen voorzien. En dat aan gegarandeerd scherpe prijzen.

Leasen, renten of vlootbeheer bij Hedin Automotive

Een Mercedes-Benz, smart of Toyota leasen of renten? Met een leasing rijdt u rond in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag, inclusief omniumverzekering, inschrijving en onderhoud. Dit is dus ideaal voor werknemers die een nieuwe bedrijfswagen mogen uitkiezen. Wilt u een firmawagen leasen of renten, dan vindt u bij ons vast wel een auto met de nodige opties die binnen uw budget past. Voor onze andere merken zoals INEOS Grenadier en RAM kan u enkel kiezen voor renting aan een voordelig tarief.

Zoekt u als bedrijfsleider of fleetverantwoordelijke een oplossing om het wagenpark van uw bedrijf te beheren? Bij ons vindt u een oplossing op maat, zonder gedoe of onaangename verrassingen. Ons dedicated team aan ervaren fleetadviseurs staat voor u klaar. 

De geschiedenis van Hedin Automotive in België

Passie voor auto's? Kom dan werken bij Hedin Automotive

Sleutelt u graag aan de knapste auto's? Bent u een echt commercieel talent en weet u van overtuigen? Haalt u voldoening uit het helpen van mensen en zoekt u mee naar oplossingen? Of bent u juist heel creatief en wilt u meewerken aan geweldige marketingcampagnes? Dan vindt u vast uw droomjob bij Hedin Automotive. Of u nu aan de slag wil als technieker, carrossier, verkoper, service advisor, callcentermedewerker of boekhouder. We zijn continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten die nét dat stapje verder gaan voor onze klanten.

Ontdek hier al onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.

Lees het laatste nieuws van Hedin Automotive