Merkerkend carrosseriewerk door onze specialisten

Uw auto is een dierbaar bezit. En daar draagt u natuurlijk de grootste zorg voor. Maar als het toch eens mis gaat, bent u blij om te weten dat uw wagen in gespecialiseerde handen terecht komt. Onze specialisten zijn gecertificeerd en volgen regelmatig nieuwe opleidingen om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast dragen we het Eurogarant-label, wat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge Europese normen en zo erkenning genieten van de verzekeringsmaatschappijen.

Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor verschillende soorten schadeherstel over al onze merken heen. We zijn merkerkend door de autofabrikanten van Mercedes-Benz, smart, Toyota, Lexus, RAM en INEOS Grenadier en werken enkel met originele onderdelen. Onze medewerkers zijn dan ook echte merkspecialisten en kennen uw voertuig als geen ander. Van lakschade tot bumperschade, na een bezoek aan onze carrosserieën is uw wagen weer als nieuw. 

Merkerkend schadeherstel

in onze verschillende vestigingen

Twee overkoepelende carrosserieën

in Lier en Willebroek

Kwaliteitslabel "Eurogarant"

we voldoen aan de strenge Europese normen

Altijd een carrosserielocatie in uw buurt

Met 8 carrosserieën en 24 innamepunten in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, is er altijd een Hedin Automotive-carrosserielocatie in uw buurt. We beschikken over 2 in-house Mercedes-Benz-carrosserieën, 3 Toyota-carrosserieën en 2 overkoepelende carrosserieën. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of kom langs in een vestiging in uw buurt. 

Hedin Automotive is partner met alle grote verzekeraars

Schade aan uw voertuig is natuurlijk ontzettend vervelend. Maar bij Hedin Automotive is uw wagen in goede handen. We werken samen met alle grote verzekeraars in België, wat ervoor zorgt dat we zeer snel kunnen schakelen. Deze samenwerking zorgt voor snelle en duidelijke communicatie, een efficiënter proces en natuurlijk een korte wachttijd tussen het schaderijden en de herstelling. Zo is uw wagen in een mum van tijd weer als nieuw. 

Vraag uw afspraak aan bij Hedin Automotive carrosserie

Stap 1: uw wagen en uw afspraak
We hebben deze informatie nodig om de duur van de afspraak in te schatten. 
Stap 2: kies uw gewenste datum en vestiging voor afspraak
We proberen uw afspraak zo snel mogelijk in te plannen. 
Stap 3: uw contactgegevens
Deze informatie hebben we nodig om uw afspraak vast te leggen. 

Veelgestelde vragen over schadeherstel bij Hedin Automotive

Wat kost het herstellen van velgen?

Iedere kras is maatwerk. Daarom kijken we graag naar de schade om een goede prijsindicatie te geven. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Wat kost het laten spuiten van mijn auto?

Iedere vraag is maatwerk, daarom geven wij u graag een vrijblijvende prijsindicatie hoeveel het laten spuiten van uw auto gaat kosten. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Moet ik met krassen mijn auto opnieuw laten spuiten?

Auto’s hebben meerdere laklagen. Als de lakschade niet groot is, kan de schade eventueel hersteld worden met polieren. Bij iets grotere krassen kan de beschadiging vaak met spotrepair worden hersteld. Als de krassen heel groot zijn, moet de auto opnieuw gespoten worden.

Wat is spotrepair?

Bij spotrepair hoeft het beschadigde onderdeel niet helemaal opnieuw gespoten te worden. Wij herstellen de beschadiging zonder dat u achteraf kleurverschil ziet. 

Waar kan ik terecht voor carrosseriewerken?

Via deze pagina vindt u alle locaties waar we een carrosserie hebben.

Ga naar...