Openingstijden Hongqi Hedin Automotive in Gent

Hedin Automotive in Gent

In de Zeeschipstraat 113 vindt u onze Hongqi-dealer in Gent. Hier bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met het Chinese luxemerk Hongqi. Hier vertellen we u graag alles over het merk, het aankopen, leasen of renten van een Hongqi en bent u welkom voor het maken van een testrit. Daarnaast kunt u bij onze dealer in Gent terecht voor onderhoud en/of herstelling aan uw Hongqi.

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe Hongqi-wagens bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bieden we een ruim assortiment Hongqi-wagens. Ontdek de huidige voorraad en vind de wagen van uw dromen. Online niet meteen gevonden wat u zoekt? Kom dan langs in een showroom naar keuze. Onze Hongqi advisors in Gent kunnen u daarbij helpen.

Onderhoud- of serviceafspraak in Gent

Het jaarlijks onderhouden van uw Hongqi is cruciaal, zo kunt u nog langer genieten van uw favoriete wagen. Met onze juiste expertise is uw wagen bij ons aan het juiste adres. Wij voeren het nodige onderhoud uit en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terug de weg op kan. 

Boek nu uw testrit met Hongqi

Niets is beter dan zelf ervaren hoe een Hongqi rijdt. Daarom kunt u bij Hedin Automotive terecht om een testrit te maken met een wagen naar keuze. Via onderstaande button kunt u uw aanvraag indienen en wij plannen hem zo snel mogelijk samen in met u.

Binnenkijken in de vestiging te Gent

Veelgestelde vragen over onze Hongqi-dealer in Gent

Wat zijn de openingstijden van Hongqi-dealer Hedin Automotive in Gent?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hongqi-dealer Hedin Automotive in Gent open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij Hongqi-dealer Hedin Automotive in Gent?

Voor service aan Hongqi personenwagens bent u welkom bij Hongqi-dealer Hedin Automotive.