De 100% elektrische luxe SUV

De Hongqi E-HS9 is een volledig elektrische luxe zes- of zevenzitter. Met zijn ongewoon en luxueus design is hij uniek in het segment van elektrische SUV's. Afhankelijk van de gekozen uitvoering heeft hij een actieradius van 396 km, 465 km of 515 km (WLTP). De E-HS9 is speciaal ontwikkeld om te vervoeren in stijl en zit boordevol technologische snufjes om iedere rit zo aangenaam mogelijk te maken. 

U kunt de E-HS9 direct herkennen aan zijn imposante grille met verticale koelopeningen, zijn opvallend hoge voorkant en zijn interessante lichtsignatuur. De achterkant van de Hongqi maakt een even indrukwekkende indruk als de voorkant. Zijn achterlichten zijn aan elkaar gekoppeld, bestaan uit meerdere LED-lijnen en de remlichten bevatten een uniek LED-patroon. Dit alles zorgt voor een meerdimensionaal en speels effect. 

Hongqi E-HS9 uitvoeringen

Welke Hongqi E-HS9 past bij u?

Bent u er nog niet volledig aan uit welke Hongqi E-HS9 nu echt bij u past? Wilt u graag nog meer details over de verschillende uitvoeringen van de E-HS9? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze sales advisors zijn er om u verder te helpen met al uw vragen en opmerkingen. Maak snel en eenvoudig een showroomafspraak via onderstaande button. 

Maak een testrit met de Hongqi E-HS9 bij Hedin Automotive

Bent u benieuwd om de Hongqi E-HS9 zelf te ervaren? Dat kan. Maak eenvoudig online een afspraak in één van onze vestigingen. Ons team van Hongqi-experten staat klaar om u verder te helpen. 

Hongqi-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is in België de enige officiële Hongqi-dealer en daar zijn we trots op. Wij beschikken over alle kennis over het Chinese automerk om u te helpen met de aankoop van uw ultieme Hongqi E-HS9. Wij voorzien u graag van alle informatie wat betreft de aankoop, leasing of renting van uw Hongqi. Graag tot snel in een van onze Hongqi-showrooms

Neem contact op over de Hongqi E-HS9

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Hongqi E-HS9

Wat is de prijs van een Hongqi E-HS9?

De Hongqi E-HS9 is te koop vanaf € 69.995.

Zit er garantie op de Hongqi E-HS9?

Ja zeker! De garantie op de Hongqi E-HS9 is 5 jaar of tot 150.000 gereden kilometers.

Wat is de garantie op de accu van een Hongqi E-HS9?

De garantie op de accu van een Hongqi E-HS9 is 8 jaar of tot 160.000 gereden kilometers. 

Wat is de actieradius van de Hongqi E-HS9?

U heeft de keuze uit drie verschillende accupakketten, waarbij de actieradius 396 km, 465 km of 515 km bedraagt.

Hoe groot is de Hongqi E-HS9?

De Hongqi E-HS9 is 5,2 meter lang, 2,01 meter breed en 1,73 meter hoog. De wielbasis bedraagt een forse 3,11 meter. Hij is leverbaar als zes- of zevenzitter. 

Is de Hongqi E-HS9 een zevenzitter?

Dat is optioneel. De Hongqi is leverbaar als zes- of zevenzitter.