Hongqi EH7bij Hedin Automotive

Maak kennis met de nieuwe sedan van Hongqi. 

Maak kennis met de Hongqi EH7

Nieuw dit najaar: de gloednieuwe Hongqi EH7. Naast de E-HS9 doet de volledig elektrische en stijlvolle sedan zijn intrede op de Belgische markt. Deze herfst mag u het nieuwe model verwachten in de Hongqi-showrooms van Hedin Automotive. 

Een volledig elektrische berline

De EH7 heeft een indrukwekkend rijbereik tot wel 700 kilometer op slecht één lading en een vermogen tot boven de 600 pk. De sedan laadt van 10-80% in 25 minuten met maar liefst 250 kW. Naast de grote actieradius heeft hij ook een krachtige aandrijving. U kunt kiezen tussen een achterwiel- en vierwielaandrijving uitvoering. Deze laatste uitvoering kan een acceleratietijd bereiken van 0-100 km/u in slechts 3,5 seconden. 

Stijlvol van buiten, ruim van binnen

Met een lengte van meer dan 4,9 meter, een breedte van 1,9 meter en een hoogte van 1,4 meter biedt deze grote sedan een zeer ruim en comfortabel interieur waar passagiers zich kunnen uitstrekken en ontspannen. Dit maakt de sedan de ideale keuze voor lange reizen en uitstapjes met het gezin. 

Afgewerkt met mooie strakke lijnen aan de buitenkant en comfortabele luxe stoelen een panoramisch dak vanbinnen, is de EH7 stijlvol en luxueus. Het panoramische dak is voorzien van hightech glas, wat maar liefst 99% van het UV-licht filtert. Het beschermt daarmee passagiers tegen straling van de zon. 

Hongqi-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is in België de enige officiële Hongqi-dealer en daar zijn we trots op. Wij beschikken over alle kennis over het Chinese automerk om u te helpen met de aankoop van uw ultieme Hongqi EH7. Wij voorzien u graag van alle informatie wat betreft de aankoop, leasing of renting van uw Hongqi. Graag tot snel in een van onze Hongqi-showrooms

Neem contact op over de Hongqi EH7

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Hongqi EH7

Wat is de prijs van een Hongqi EH7?

De prijs van de EH7 is momenteel nog niet bekend. Zodra de orijs bekend is zullen we deze communiceren.

Wat is de actieradius van de Hongqi EH7?

De actieradius van de EH7 loopt op tot wel 700 kilometer op een volle batterij.

Hoe groot is de Hongqi EH7?

De Hongqi EH7 is 4,9 meter lang, 1,9 meter breed en 1,4 meter hoog. De wielbasis bedraagt een forse 3,0 meter.