Lexus-modellen bij Hedin Automotive

Ontdek alle modellen, uitvoeringen, prijzen en aandrijflijnen.

Onze Lexus-modellen

Lexus - ES - Model

Lexus ES


Deze exclusieve sedan is de keuze als u houdt van stijl en elegantie. Deze zelfopladende hybride combineert verschillende veiligheidsfeatures met een uitstekende weglegging. Hij scoort als beste in zijn klasse wat betreft brandstofefficiëntie, met een 4 op 5 in de Ecotest van het Duitse ADAC. Daarnaast is de nieuwe ES ook uitgerust met een innovatief infotainmentsysteem. 

Lexus - LBX - Model
NIEUW

Lexus LBX


De LBX, de kleinste Lexus tot nu toe, is een zelfopladende hybride cross-over die is ontworpen om toegankelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, in lijn met de hedendaagse stijlgedachte die hoge kwaliteit combineert met een casual gevoel. Hij biedt veel meer dan wat er verwacht zou kunnen worden van een auto in zijn klasse. Zo omarmt hij geavanceerde technologieën zonder compromissen te maken voor de kenmerkende Lexus-kwaliteiten.

Lexus - LC - Model

Lexus LC


Met het prachtige design van de Lexus LC is het een uitgemaakte zaak dat u opvalt. Deze klassevolle coupé heeft prachtige lijnen, de spindelvormige Lexus-grille en een aerodynamische motorkap. Kies voor een hybridemotor die een 3,5 liter V6 combineert met twee efficiënte elektromotoren, of voor de benzinevariant met een 5.0 liter V8 motor. In beide gevallen kan u genieten van een unieke rij-ervaring.

Lexus - LS - Model

Lexus LS


Breng uw rij-ervaring naar een hoger niveau met deze top-notch sedan Lexus LS. Het interieur straalt klasse uit met features zoals de handmatig aangebrachte portierbekledingen, Shimamoku-houtpatronen en de massagestoelen met 28 verstelbare standen. Aan luxe geen gebrek dus met deze Lexus LS. Voor deze wagen kan u kiezen voor een twin-turbo V6-benzinemotor of een hybride uitrusting.

Lexus - NX - Model

Lexus NX


De zelfopladende hybride Lexus NX is uw perfecte kompaan in de stad. Deze crossover biedt u alles wat u nodig heeft met zijn luxueus interieur, gebruiksvriendelijke technologie (14" display) en hoogwaardige audiosystemen. Met Lexus rijdt u altijd veilig, en dat is niet anders met de NX. Door zijn talloze veiligheidsfeatures gaat u veilig de baan op. Hij is ook beschikbaar als plug-inhybride.

Lexus - RX - Model

Lexus RX


De RX ademt luxe en comfort en combineert dit met een gedurfde uitstraling die iedereen doet omkijken dankzij zijn krachtige lijnen. De robuuste wagen is ontwikkeld op een uitzonderlijk stevig platform, wat de rijprestaties en het comfort ten goede komt. De RX is beschikbaar als zelfopladende hybride en plug-inhybride, waardoor u brandstofbesparend rijdt en nog verder raakt met één tankbeurt. 

Lexus - RZ - Model

Lexus RZ


De Lexus RZ is het eerste Lexus-model dat volledig elektrisch aangedreven wordt. Deze wagen is volledig nieuw ontwikkeld en is uitgerust met de meest efficiënte batterij in zijn klasse wat zorgt voor een actieradius van 400 kilometer en een snellaadtijd van slechts 30 minuten. Kracht wordt gekoppeld aan maximale veiligheid waardoor u uw dagelijkse ritten zonder zorgen aflegt. 

Lexus - UX - Model

Lexus UX


Door de aanpassingen aan het ontwerp, het gebruik van innoverende multimedia en connectiviteit en de mogelijkheid tot het kiezen van een nieuwe, sportieve uitvoering is de Lexus UX een gedroomde rijpartner. Dit meest compacte model van Lexus is volledig vernieuwd en is beschikbaar als zelfopladende hybride.

Design, vakmanschap en luxe

Sinds het ontstaan van het merk in 1989 is de norm op vlak van luxe, veiligheid en betrouwbaarheid. Kiest u voor een Lexus, dan kiest u voor onberispelijke kwaliteit en luxe die lang meegaat. 

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele dagelijkse rijpartner, een ruime gezins-SUV of een krachtige sportwagen, Lexus heeft een model voor iedereen. Ervaar exclusiviteit als nooit tevoren en til uw rij-ervaring naar een nieuw niveau.

Luxe
Innovatieve technologie
Comfort
Superieure prestaties

Veelgestelde vragen over Lexus modellen

Welke Lexus modellen verkoopt Lexus-dealer Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vindt u het volledige aanbod Lexus modellen. Hier vindt u een overzicht van onze volledige catalogus. 

Verkopen jullie ook de elektrische Lexus modellen?

Ja, Hedin Automotive verkoopt de Lexus RZ 450e. Dit is een elektrische SUV van Lexus. 

Welk Lexus model is het goedkoopst?

Het Lexus model UX is momenteel het goedkoopste model. 

Wat is het populairste model van Lexus?

De meest verkochte der modellen is zonder twijfel de NX.

Verkoopt Hedin Automotive tweedehands Lexus Select modellen?

Wij hebben standaard een mooie voorraad van tweedehands Lexus modellen. Via deze pagina vindt u ons overzicht van tweedehands Lexus Select voertuigen met de verschillende modellen, kleuren en kilometerstanden.