Openingstijden Lexus Hedin Automotive in Turnhout

Lexus Hedin Automotive in Turnhout

Onze Lexus-vestiging bevindt zich in Turnhout, juist naast onze Toyota-concessie. Hier kunt u terecht met uw Lexus voor onderhoud, service en herstellingen. Laat u liever een check-up uitvoeren of uw banden wisselen? Ook dat is mogelijk. Onze vestiging in Turnhout met moderne werkplaats staat voor u klaar. Als u de aankoop van een nieuwe Lexus overweegt, helpen onze experten u graag verder. Maak een afspraak of kom langs in de showroom. 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Zowel nieuwe auto's als tweedehandswagens

Bij Lexus Turnhout vindt u een mooi assortiment van zowel nieuwe als tweedehands Lexus-wagens. We beschikken over alle modellen in verschillende uitvoeringen en aandrijflijnen. Bekijk onze nieuwe en tweedehandsvoorraad gemakkelijk online, of kom langs in onze showroom in Turnhout.

Boek nu uw testrit bij Lexus Turnhout

Heeft u een Lexus gevonden die u graag wil kopen? Dan plant u best een testrit in bij Lexus Turnhout om zeker te zijn dat het voertuig bij u past. U kunt eenvoudig een afspraak aanvragen via de onderstaande button, wij nemen verder contact met u op om de testrit in te plannen. 

Op onderhoud of carrosserie afspraak in Turnhout

Uw wagen is belangrijk voor u en moet zo lang mogelijk meegaan. Daarom is het belangrijk dat uw Lexus regelmatig op onderhoud komt bij Lexus Turnhout. Of u nu een onderhoud, bandenwissel of wintercheck nodig heeft, onze experten gaan met uw auto aan de slag. Heeft uw Lexus schade opgelopen? Dan kunt u ons terecht voor allerlei herstellingen. 

Geef uw mening

Bij Lexus Turnhout willen we altijd bijleren. Daarom appreciëren we het enorm als u een review achterlaat op onze Google My Business Page. Of u nu op onderhoud bent geweest, een showroomafspraak had of een bandenwissel hebt laten uitvoeren, uw mening telt.

Binnenkijken bij Lexus Turnhout

Veelgestelde vragen over Lexus Turnhout

Wat zijn de openingstijden van Lexus Turnhout?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Lexus Turnhout open van 08.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Lexus Turnhout?

Voor onderhoud, service en herstellingen van uw Lexus personenwagen bent u meer dan welkom in Turnhout.