Lexus tweedehandswagens - Lexus Select

Een betrouwbare tweedehands Lexus kan u bij Hedin Automotive kopen. Met de Lexus Select gecertificeerde tweedehandswagens van Lexus bent u zeker van een goede koop: elke wagen wordt onderworpen aan een grondige inspectie op meer dan 150 punten. Ook moet de servicegeschiedenis van alle Lexus Select-wagens goedgekeurd zijn door Hedin Automotive, wat op lange termijn de betrouwbaarheid garandeert. 

Vind uw droomauto tussen onze Lexus tweedehandswagens bij Hedin Automotive

Het assortiment van Lexus biedt verschillende formaten en modellen zodat er voor ieder wat wils is. Zo zijn er SUV's, sedans en cabrio's in verschillende prijsklasses. Heel wat modellen van Lexus zijn zelfopladende of plug-inhybrides, die brandstofbesparend zijn. 

Maak een testrit bij een Lexus-locatie van Hedin Automotive

Interesse, maar nog niet zeker van uw keuze? Een testrit is net wat u nodig heeft. Kruip zelf achter het stuur en ervaar zelf of de wagen aan uw wensen voldoet. Boek uw testrit eenvoudig online in onze vestiging. 

Waar is de Lexus vestiging van Hedin Automotive te vinden?

Op dit moment heeft Hedin Automotive één Lexus-vestiging in de provincie Antwerpen, te Turnhout.

Een Lexus kopen of leasen?

Wilt u een Lexus leasen via uw onderneming? Geen probleem, neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om de tweedehandswagen te financieren. Meer informatie nodig? Ook daar kan onze Lexus sales advisor u verder bij helpen.

Veelgestelde vragen over onze Lexus Select tweedehandswagens

Welke Lexus modellen zijn er als tweedehands te koop?

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van alle tweedehands Lexus modellen die te koop zijn bij Hedin Automotive.

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze bij Hedin Automotive inruilen?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de concessie waar uw nieuwe auto staat. 

Welke garanties krijg ik bij het aankopen van een Lexus tweedehands?

Lexus tweedehands auto's van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben tot 10 jaar of 200.000 nog garantie na aankoop. De garantie wordt namelijk elk jaar verlengd als u op onderhoud komt bij een erkend verdeler, zoals Hedin Automotive. Standaard heeft uw Lexus echter hoe dan ook tot 5 jaar garantie na de eerste inschrijving van het voertuig. Meer info vindt u hier.

Kan ik een testrit maken met een Lexus Select tweedehandswagen?

Op iedere voertuigdetailpagina van een tweedehands Lexus kunt u eenvoudig een testrit aanvragen via de button onder de prijs. U kunt ook altijd contact opnemen met de Lexus-dealer middels het contactformulier of via het telefoonnummer dat bij de auto vermeld staat.

Ik wil een tweedehands Lexus financieren. Kan dat?

Een financiering, renting of leasing van een tweedehandsauto is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften.