Service aan uw Lexus bij Hedin Automotive

Natuurlijk wilt u dat uw Lexus in topconditie blijft. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren. Bij Hedin Automotive hebben we een passie voor al onze merken, Lexus is daarbij geen uitzondering. Of het nu een onderhoud is, een bandenwissel, airco-cleaning of koetswerkherstelling, het kan allemaal bij Hedin Automotive. Kom gerust langs. 

Herstellingen en vervangen

Moet er een onderdeel van uw Lexus vervangen worden? Dit kan in de Lexus-vestiging van Hedin Automotive. Maak makkelijk online uw serviceafspraak en breng uw wagen terug in orde. Als officiële Lexus-dealer gebruiken we enkel originele Lexus-onderdelen. Zo zorgen we ervoor dat de betrouwbaarheid van uw wagen gegarandeerd wordt, en u kan genieten van 10 jaar garantie.

Carrosserieherstellingen aan uw Lexus

Bent u recent betrokken bij een ongeval en heeft u schade aan uw carrosserie? Bij Hedin Automotive kan u terecht voor al uw koetswerkherstellingen. Onze goed opgeleide techniekers hebben heel wat ervaring en expertise en brengen uw Lexus in no-time weer in topvorm. Zo bent u snel weer de baan op.

Tot 10 jaar garantie op uw Lexus

Als enige constructeur biedt Lexus tot 10 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehandswagen. Enige voorwaarde is dat u uw jaarlijks onderhoud laat uitvoeren bij een erkend en officieel Lexus-servicepunt. Ga zorgeloos de baan op met Lexus Relax.

Laat een review achter

Uw mening is belangrijk voor ons. Aarzel dus niet om na uw bezoek aan onze vestiging een recensie achter te laten op onze Google bedrijfspagina. Indien u tevreden bent, kunt u ons zeer blij maken met vijf sterren. Niet helemaal tevreden? Neem contact op om uw opmerkingen te delen.

Veelgestelde vragen over Lexus onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn Lexus?

De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw Lexus gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zodat u niet voor onverwachte kosten staat. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn Lexus?

Als officiële Lexus-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw Lexus altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstelling aan mijn Lexus?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn Lexus?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten uitvoeren door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw Toyota zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Lexus-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Lexus zelf.

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.