Tot 10 jaar zekerheid met de Lexus Relax-garantie

Als enige constructeur in België geeft Lexus tot 10 jaar garantie op elk voertuig, onafhankelijk van model of aandrijflijn. De enige voorwaarde is dat de wagen jaarlijks wordt onderhouden bij een officiële Lexus-dealer, zoals Hedin Automotive. Na elk jaarlijks onderhoud wordt uw garantie automatisch verlengd met één jaar of 15.000 kilometer, tot de kaap van 10 jaar of 200.000 kilometer overschreden is. 

Lexus Relax zorgt voor een extra betrouwbare wagen en de gemoedsrust die u nodig heeft. Elke herstelling of vervanging die moet gebeuren, wordt met originele Lexus-onderdelen uitgevoerd. Zo bent u zeker dat uw Lexus in topvorm blijft. Als erkend concessiehouder volgt Hedin Automotive de voorwaarden omtrent garantie van Lexus.

10 jaar garantie, enkel bij Lexus
Complete gemoedsrust
Originele Lexus-onderdelen
Alle Lexus-modellen

Onderhoud bij een officiële Lexus-dealer

Om te genieten van de tot 10 jaar garantie van Lexus Relax hoeft u enkel en alleen uw wagen jaarlijks op onderhoud te brengen bij Lexus Turnhout. Na uw onderhoud wordt uw garantie automatisch met één jaar of 15.000 kilometer verlengd. 

Zelfs wanneer u uw wagen tot nu toe liet onderhouden bij een onafhankelijke garage, kunt u nog steeds ervoor kiezen om het jaar nadien uw auto binnen te brengen bij Lexus Turnhout. Zo wordt de Lexus Relax-garantie automatisch geactiveerd. 

Kortom, uw Lexus laten onderhouden bij Hedin Automotive geeft u alleen maar voordelen.

Veelgestelde vragen over Lexus 10 jaar garantie bij Hedin Automotive

Komt mijn Lexus in aanmerking voor de garantie?

Indien uw Lexus jaarlijks is onderhouden bij uw Lexus-dealer, komt uw auto in aanmerking voor de garantie.

Wat gebeurt er met de garantie als ik mijn wagen verkoop?

De Lexus garantie is gekoppeld aan de wagen en niet aan een persoon. Als u uw Lexus verkoopt kan de volgende eigenaar verder genieten van de garantie. De geldigheidsduur van de garantie blijft natuurlijk hetzelfde. 

Heb ik ook 10 jaar garantie op een tweedehands model van Lexus?

Ja, de 10 jaar garantie geldt op de wagen. Ieder voertuig dat voor zijn 9e jaar op onderhoud komt bij een erkend Lexus-verdeler of nog geen 185.000 km heeft, komt in aanmerking voor de garantie.

Hoe wordt de Lexus garantie geactiveerd?

De garantie wordt automatisch verlengd totdat uw Lexus voor zijn 9e jaar op onderhoud is geweest bij een erkend Lexus-verdeler of 185.000 km heeft.