Contact met RAM-dealer Hedin Automotive

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Wij zijn er voor u. 

Contact opnemen met RAM-dealer Hedin Automotive

Heeft u een vraag, wens of opmerking over RAM? Bekijk eerst de veelgestelde vragen, misschien vindt u daar het antwoord terug. Niet gevonden wat u zocht? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij bekijken dit intern en komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. 

Veelgestelde vragen over RAM

Is Hedin Automotive officieel dealer van RAM pick-ups?

Ja, wij zijn officiële RAM-dealer. Bij ons koop, lease of financiert u een nieuwe of tweedehands RAM. Wij hebben alle kennis van het merk in huis. In onze werkplaatsen werken we met originele merk-onderdelen.

Waar kan ik de RAM-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze RAM-dealers vindt u hier.

Ik zoek een tweedehands RAM pick-up. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Ja, zeker. Bekijk hier onze voorraad met tweedehands RAM pick-ups 

Kan ik een RAM 1500 financieren of zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehandsauto is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. Wat een zakelijke lease betreft, is dat niet altijd mogelijk. Dat hangt namelijk van een aantal factoren af. Een verkoper kan u hiervoor de nodige informatie bezorgen. 

Verkopen jullie RAM 1500 pick-ups uit voorraad?

Ja, wij hebben een aantal RAM pick-ups op voorraad. Dit zijn zowel nieuwe als tweedehands modellen. Deze kunt u direct kopen, leasen of financieren.

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn RAM pick-up?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en gemakkelijk een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kan u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Antwoord niet gevonden? Vul het formulier in en laat ons weten waarmee we u kunnen helpen

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Hedin Automotive - erkend RAM-dealer

Wist u dat Hedin Automotive een door Stellantis-goedgekeurd verdeler is van de RAM voertuigen? Als erkend verdeler hebben we toegang tot alle officiële kanalen en kunnen we onze werkplaats ook uitrusten met de erkende merk-apparatuur en gebruik maken van de RAM merkonderdelen.