Vakkundige service en onderhoud aan uw RAM 1500

Moet uw RAM 1500 binnen voor het jaarlijkse onderhoud? Of heeft uw voertuig nood aan een snelle controle, zoals een aircocheck of een banden- of wielenwissel? Hedin Automotive is officiële dealer voor RAM voor het onderhouden en herstellen van uw RAM 1500. Dus ook wanneer uw RAM te maken krijgt met schade staan onze experten klaar om uw wagen te herstellen. We werken met originele onderdelen en vloeistoffen van RAM en zo garanderen we dat uw voertuig in topconditie blijft. 

RAM onderhoud en herstelling bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is uw betrouwbare servicepartner voor uw RAM 1500. Zowel voor een periodiek klein of groot onderhoud, een specifieke service zoals een bandenwissel of voor een schadeherstelling bent u meer dan welkom in onze werkplaats. We beschikken over gespecialiseerde RAM-apparatuur waardoor we uw pick-up de beste zorg kunnen bieden. En dat doen we steeds met originele onderdelen en vloeistoffen waardoor uw RAM maximaal blijft presteren en zijn waarde behoudt. 

Twee jaar garantie op uw RAM

Koopt u een RAM 1500 bij Hedin Automotive? Dan heeft uw pick-uptruck standaard recht op twee jaar garantie in onze werkplaatsen. Daarmee rijdt u de eerste twee jaar zorgeloos met uw nieuwe RAM en geniet u tijdens deze periode van gratis vervanging van defecte, niet-slijtagegevoelige onderdelen.

Veelgestelde vragen over RAM onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn RAM?

De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw RAM gaan vervangen, nemen we altijd eerst contact met u op. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn RAM?

Als officiële RAM-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw RAM in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn RAM?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen we nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn RAM?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten uitvoeren door een erkende merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken we met originele (fabrieks)onderdelen. Daardoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw RAM zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij RAM-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid waardoor we alle nodige kennis van RAM in huis hebben. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

We repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.