Openingstijden RAM-dealer Hedin Automotive Lokeren

RAM Hedin Automotive in Lokeren

De Hedin Automotive vestiging in Lokeren is een erkend RAM-dealer. Hier kan u terecht voor alles wat met uw RAM pick-up truck te maken heeft. Kopen, renten, onderhouden, testrijden en ontdekken, het kan allemaal bij RAM Hedin Automotive Lokeren.

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen of tweedehandswagen

Op zoek naar een nieuwe RAM pick-up-truck? Of misschien een tweedehandswagen? Als erkende RAM-dealer bieden we u een grote voorraad scherpgeprijsde RAM 1500 voertuigen, met garantie. Bekijk online onze voorraad of kom gerust langs in de showroom om uw nieuwe droomwagen in het echt te bewonderen. Onze verkoopexperten helpen u graag verder.

Service en onderhoud in Lokeren

Is uw RAM pick-up toe aan een onderhoudsbeurt, herstelling of nieuwe accessoires? In onze vestiging in Lokeren kunt u terecht voor een onderhoud aan uw RAM pick-up truck. Door regelmatig op onderhoud te komen, gaat uw wagen veel langer mee. Maak eenvoudig en snel een serviceafspraak bij de gecertificeerde techniekers van Hedin Automotive via onderstaande button.

Veelgestelde vragen over onze RAM showroom in Lokeren

Wat zijn de openingstijden van RAM-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van RAM-dealer Hedin Automotive in Lokeren open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij de RAM-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Voor alle diensten aan RAM pick-ups bent u welkom bij RAM-dealer Hedin Automotive. Zo helpen we u graag voor de aankoop, verkoop en renting van een RAM, alsook het onderhoud of herstelling ervan. U kunt bij ons ook terecht voor originele accessoires en onderdelen voor uw pick-up.