Contact opnemen met Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive

Heeft u een vraag, wens of opmerking? Bekijk eerst de veelgestelde vragen, misschien vindt u daar het antwoord terug. Niet gevonden wat u zocht? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij bekijken dit intern en komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel Mercedes-Benz-dealer?

Ja, Hedin Automotive is de grootste Mercedes-Benz-dealer van België en heeft 20 showrooms. Dit zijn stuk voor stuk officieel erkende verkoop- en servicepunten van Mercedes-Benz.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz auto's aankopen?

Ja, zeker! Wij hebben een grote voorraad van volledig nieuwe voertuigen in onze showrooms, alsook tweedehands Mercedes-Benz voertuigen. 

Kan ik bij jullie een Mercedes-Benz financieren of leasen?

Een financiering van zowel een nieuwe als een tweedehands Mercedes-Benz is altijd mogelijk. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. 

Waar kan ik de locaties van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive vinden?

Hier vindt u een overzicht van onze 20 Mercedes-Benz showrooms. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren. 

Staat uw vraag er niet tussen? Laat ons weten waar we u bij kunnen helpen

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Mercedes-Benz Hedin Automotive

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive bent u in uitstekende handen. Onze product experten en Sales Advisors helpen u graag verder met de aankoop van uw nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagen. Heeft uw wagen nood aan een onderhoud, bandenwissel of herstellingswerk? Ook daarvoor kunt u terecht bij de officiële Mercedes-Benz-dealers van Hedin Automotive in Vlaanderen en Brussel.