Nieuwe XPENG voorraad

Bent u op zoek naar een gloednieuw model van XPENG? Bij Hedin Automotive beschikken we over een interessant aanbod van nieuwe XPENG wagens op voorraad. De voorraadwagens werden op een zorgvuldige manier uitgekozen en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Ontdek hieronder uw nieuwe XPENG. 

XPENG G6, P7 of G9 uit voorraad kopen of leasen? 

Heeft u uw ideale XPENG gevonden in de nieuwe voorraad? Maar u weet niet of u nu zou kopen of leasen? Bij de XPENG Hedin Automotive bekijken we graag welke opties er mogelijk zijn en welke het beste bij uw noden past. Vraag de verschillende mogelijkheden aan via de contactpagina of kom langs in één van onze vestigingen. Onze wagens zijn Build To Stock, dus u hoeft nooit lang te wachten.

Interesse in een testrit? 

Ervaart u liever zelf de XPENG? U kunt altijd een testrit aanvragen bij één van onze showrooms in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel. Vraag snel en gemakkelijk uw testrit online aan.

Veelgestelde vragen over onze XPENG voorraad

Welke XPENG-modellen zijn beschikbaar bij Hedin Automotive?

U kunt bij Hedin Automotive terecht voor de aankoop, leasing of renting van de XPENG G6, G9 en P7. 

Hoe lang is de garantie op een XPENG uit voorraad?

XPENG levert zijn auto’s standaard met een garantie van zeven jaar of 160.000 km op voorwaarde dat de auto is onderhouden bij een door XPENG-erkende werkplaats. Voor alle verkopen in kalenderjaar 2024 geldt een garantietermijn van 7 jaar of 160.000 km.

Hoe wordt een XPENG uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto staat.