Openingstijden XPENG Hedin Automotive in Gent

Hedin Automotive in Gent

In de Zeeschipstraat 113 vindt u onze XPENG-dealer in Gent en omstreken. Hier bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met XPENG. Hier vertellen we u graag alles over het merk, het aankopen, leasen of renten van een XPENG en bent u welkom voor het maken van een testrit. Daarnaast kunt u bij onze dealer in Gent terecht voor een onderhoud en/of herstelling.

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Onderhoud- of serviceafspraak in Gent

Het jaarlijks onderhouden van uw wagen is cruciaal, zo kunt u nog langer genieten van uw favoriete wagen. Met onze juiste expertise is uw XPENG bij ons aan het juiste adres. Wij voeren het nodige onderhoud uit en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terug de weg op kan. 

Boek nu uw testrit met XPENG

Niets is beter dan zelf ervaren hoe een XPENG rijdt. Daarom kunt u bij onze XPENG-dealer in Gent terecht om een testrit te maken met een XPENG-model naar keuze. Via onderstaande button kunt u uw aanvraag indienen en wij plannen het zo snel mogelijk samen in met u.

Binnenkijken in de vestiging te Gent

Veelgestelde vragen over onze XPENG-dealer in Gent

Wat zijn de openingstijden van XPENG-dealer Hedin Automotive in Gent?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van XPENG-dealer Hedin Automotive in Gent open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij XPENG-dealer Hedin Automotive in Gent?

U kunt terecht bij Hedin Automotive in Gent voor het aankopen, leasen en onderhoud van een XPENG.