Ontdek de modellen van XPENG

Xpeng - G9 - Model

XPENG G9

Kopen vanaf

€ 57.990


De XPENG G9 is een ruime SUV met tot 570 km WLTP-rijbereik. De G9 combineert ultrasnelle oplaadmogelijkheden en uitgebreide functies in de cabine om een nieuwe standaard voor elektrische SUV's te creëren.

XPENG - P7 - Model

XPENG P7

Kopen vanaf

€ 49.990


De XPENG P7 is een dynamische sedan met een WLTP-actieradius van maximaal 576 km en de accu met een nettocapaciteit van 82,7 kWh kan bij een snellader in slechts 29 minuten van 10% tot 80% laden.

XPENG - G6 - Model
Coming soon

XPENG G6

Kopen vanaf

€ 42.990


De XPENG G6 is een compacte SUV met tot 570 km WLTP-rijbereik. Hij accelereert van 0-100 km/u in 4,1 seconden. De G6 beschikt over een 800V-circuit met zeer snelle oplaadmogelijkheden, zo laadt hij in 20 minuten van 10-80%.

XPENG: de toekomst van mobiliteit

Bij XPENG ziet men de technologie als belangrijkste drijvende kracht in het veranderen van de manier waarop u uzelf vervoert. XPENG herdefinieert mobiliteit en ziet het als een verlengstuk van uzelf. Op de weg, of in de lucht. Slimme, intelligente mobiliteit, dat is de toekomst.

Veelgestelde vragen over XPENG modellen

Welke XPENG-modellen zijn beschikbaar bij Hedin Automotive?

U kunt bij Hedin Automotive terecht voor de aankoop, leasing of renting van de XPENG G6, G9 en P7. 

Kan ik een XPENG-model leasen bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Een financiële lease of renting is steeds mogelijk bij Hedin Automotive dankzij onze in-house leasemaatschappij Unifleet. Ontdek de mogelijkheden online, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor meer informatie en advies naar een van onze vestigingen.

Waar kan ik terecht voor het maken van een testrit met een XPENG-model?

Boek een testrit online via onze website of kom langs in een van onze showrooms.