Service aan uw XPENG bij Hedin Automotive

Heeft uw XPENG nood aan zijn jaarlijks onderhoud, een bandenwissel of herstellingswerk? Kom langs in één van onze XPENG-vestigingen van Hedin Automotive. U kunt snel en gemakkelijk online een serviceafspraak aanvragen bij de vestiging naar uw keuze via onderstaande buttons.

Boek hier uw onderhoud

Stap 1: uw wagen en uw afspraak
We hebben deze informatie nodig om de duur van het onderhoud in te schatten. 
Stap 2: kies uw gewenste datum voor afspraak
We proberen uw onderhoud zo snel mogelijk in te plannen. 
Stap 3: kies uw gewenste showroom
Deze informatie hebben we nodig om uw afspraak vast te leggen. 
Stap 4: uw contactgegevens
Deze informatie hebben we nodig om uw afspraak vast te leggen. 

Klein of groot onderhoud aan uw XPENG

Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor zowel een klein als een groot onderhoud. Maar wat is nu juist het verschil? Een klein onderhoud is nodig wanneer u 15.000 - 20.000 km heeft gereden met uw wagen, of één keer per jaar. Een klein onderhoud is eigenlijk een snelle check-up van uw wagen, om te zien of alles in orde is. Na 30.000 km wordt een groot onderhoud ingepland, waarbij meestal grotere componenten worden vervangen. Zo komt u niet langs de kant van de weg te staan met autopech. 

Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Hedin Automotive blijft voor u klaarstaan na aankoop van uw XPENG. Ons team van experten is er voor u om u te helpen met uw jaarlijks onderhoud, bandenwissel, carrosserieherstellingen, wintercheck, zomercheck, aircocleaning en zoveel meer. 

Veelgestelde vragen over Xpeng onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn XPENG?

De prijs van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw XPENG gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zodat u niet voor onverwachte kosten staat. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn XPENG?

Als officiële XPENG-verdeler gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw XPENG altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn XPENG?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn XPENG?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw XPENG zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij XPENG Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. 

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.