Koop uw nieuwe Hongqi bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor de aankoop of lease van de gloednieuwe Hongqi E-HS9. In onze showrooms in Antwerpen, Brussel en Gent kunt u de verschillende uitvoeringen ontdekken. Onze sales advisors helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen. Wilt u de Hongqi zelf ervaren? Dat kan! Vraag online een testrit aan of vraag ernaar in een vestiging naar keuze. 

Exclusieve verdeler in België
Scherpe prijzen
Vestiging in Antwerpen, Brussel en Gent

Veelgestelde vragen over een nieuwe Hongqi bij Hedin Automotive

Hoe lang is de garantie op een Hongqi uit voorraad?

Hongqi levert zijn auto’s standaard met 150.000 km dekking voor mechanische problemen en 5 jaar voor problemen met de onderdelen en de batterij, op voorwaarde dat de auto is onderhouden bij een door Hongqi erkende werkplaats in overeenstemming met het serviceprogramma van het huidige model. 

 

Hoe wordt een Hongqi uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto staat.