Openingstijden INEOS Hedin Automotive in Lokeren

Dé INEOS-dealer in Lokeren

Op de Oeverstraat 5 vindt u onze INEOS-showroom in Lokeren. Hier kunt u terecht voor het bekijken van de INEOS Grenadier en het maken van een testrit. Ook voor een onderhoud of reparatie aan uw INEOS Grenadier kunt u terecht in Lokeren. Kom langs in de showroom of maak online een serviceafspraak

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe INEOS Grenadier op voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe INEOS Grenadier? Dan bent u bij Hedin Automotive Lokeren aan het juiste adres. Hier kunt u de verschillende uitvoeringen van de Grenadier bewonderen. Zit u met vragen? Onze product experten helpen u graag verder. 

Kom op onderhoud in Lokeren

Is uw Grenadier toe aan onderhoud, reparatie of een bandenwissel? Onze gecertificeerde techniekers beschikken over de juiste kennis om uw Grenadier terug in topconditie te krijgen. Maak online een afspraak of bezoek onze vestiging. 

Testrit boeken met een Grenadier

Ontdek de INEOS. Kruip zelf achter het stuur van uw favoriete INEOS Grenadier en ervaar zelf of de wagen een echte match is. Vraag snel en eenvoudig online een testrit aan, dan zoeken we samen een moment om de testrit verder in te plannen. 

Binnenkijken in de vestiging te Lokeren

Veelgestelde vragen over onze INEOS showroom in Lokeren

Wat zijn de openingstijden van INEOS-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van INEOS-dealer Hedin Automotive in Lokeren open van 09.00  – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij INEOS-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Voor alle diensten met betrekking tot de INEOS Grenadier bent u welkom bij Hedin Automotive. Hier helpen we u graag verder met aan-en verkoop, onderhoud, herstellingen, schade, leasing en onderdelen. 

Waar op de site bevindt de INEOS showroom zich?

Bij het oprijden van de site rijdt u rechts rond het gebouw en volgt u de INEOS pijlen. U vindt de showroom achteraan het gebouw ter hoogte van de E17-afrit Lokeren.