Koop uw nieuwe INEOS Grenadier bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe INEOS Grenadier. U kunt uw ideale INEOS Grenadier naar uw eigen smaken en voorkeuren samenstellen. In onze showrooms kunt u onder andere de verschillende kleurstalen, afwerkingen en opties ontdekken. Onze sales advisors helpen u graag bij het samenstellen van uw INEOS Grenadier. Wil u de verschillende INEOS Grenadier-uitvoeringen zelf ervaren? Boek dan een testrit en ontdek welke INEOS Grenadier bij u past.

Exclusieve verdeler in België
Scherpe prijzen
Unieke offroadwagen

Ontdek onze nieuwe voorraad van INEOS Grenadier

Bij Hedin Automotive vindt u een ruime voorraad aan nieuwe INEOS Grenadier-modellen. We hebben vast wel een voertuig dat helemaal aan uw wensen voldoet. Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw nieuwe INEOS Grenadier? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom langs in één van onze INEOS Grenadier-showrooms. Onze sales advisors helpen u graag verder. 

Veelgestelde vragen over een nieuwe INEOS Grenadier bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een INEOS Grenadier?

U beschikt over een gloednieuwe INEOS Grenadier vanaf € 76.000 inclusief btw.

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe Grenadier staat. 

Kan ik een nieuwe Grenadier kopen of afbetaling?

Dat kan zeker. Via onze in-houseleasemaatschappij UNIFLEET is het steeds mogelijk om een renting offerte op maat te krijgen. Dan kijken we samen naar uw wensen noden en vinden een rentingformule die u past.

Kan ik een INEOS Grenadier uit voorraad aankopen?

Momenteel is de INEOS Grenadier een gloednieuw product. Dit zorgt ervoor dat er vooral veel klantenwagens worden besteld en uitgeleverd en dat er weinig productie is voor stockvoertuigen. Neem bij interesse in een stockvoertuig echter gerust contact op met een sales advisor, dan bekijken we uiteraard graag wat er mogelijk is.