INEOS Grenadier bij Hedin Automotive

De Grenadier is een offroadwagen die doet wat hij belooft.

De no-nonsense 4x4 terreinwagen

De Grenadier is een robuuste, betrouwbare, compromisloze 4X4. Maar hij is zoveel meer dan dat. Hij is comfortabel. Hij is veelzijdig. Hij is uitgebalanceerd om zowel op de weg als offroad te rijden. En hij is ontworpen om welke taak uw leven ook met zich meebrengt, te tackelen. De Grenadier is dus uw gezinsauto, uw vakantieauto, uw avontuurlijke weekendauto maar evengoed uw dagelijkse partner. De keuze is aan u.

Onze INEOS Grenadier-varianten

Kies de INEOS Grenadier die bij u past

Begeeft u zich op de meest verlaten offroadpaden en verwacht u het uiterste van uw Grenadier? Dan kiest u best voor de Grenadier Trialmaster Edition. Gaat u daarentegen liever op ontdekkingstocht en wil u comfortabel veel afstand afleggen? Dan is de Grenadier Fieldmaster Edition met zijn extra comfortopties de ideale partner voor een avontuurlijke rit in alle comfort. Wenst u een pure en praktische 4x4 zonder franjes, dan is er de Grenadier Utility Wagon: een tweezitter waar u een europallet in kunt vervoeren en de ultieme balans tussen passagiers en lading weet te verkrijgen. Of start gewoon van een blanco blad en configureer de Grenadier naar uw wensen en noden. 

Meer weten over de verschillende uitvoeringen en hun eigenschappen? We staan u graag te woord in onze showroom.

Maak een testrit en ervaar zelf de INEOS Grenadier

Over rustige dorpswegen, in de stad of in het losse zand van een heide. Welke snelheid u ook rijdt of op welke ondergrond u zich begeeft, de Grenadier is uiterst responsief, goed uitgebalanceerd en leuk om mee te rijden. De bekroonde 3.0-liter zes-in-lijn turbo BMW-motoren in combinatie met de bewezen automatische ZF-transmissie geven u het vermogen en de soepele schakelfrequentie om u moeiteloos aan te passen aan elk type weg. Trek wat u wil, van caravans tot paardentrailers. Met de permanente vierwielaandrijving kunt u rekenen op tractie in alle omstandigheden.

Ontdek de INEOS Grenadier in al zijn details

De Grenadier werd ontworpen met het oog op duurzaamheid, robuustheid en onderhoudsvriendelijkheid. Elk detail is aanwezig omdat het ergens toe dient. Alles wat niet nodig is, is niet aanwezig. Simpel. Efficiënt. Grenadier. 

Uw INEOS Grenadier zakelijk leasen of financieren?

Via onze in-house leasingmaatschappij UNIFLEET kunnen we u steeds interessante tarieven aanbieden om de INEOS Grenadier te renten. Contacteer onze sales advisors voor meer informatie.

Hedin Automotive is uw INEOS Grenadier-dealer

Bij Hedin Automotive in Brussel en Lokeren kunt u terecht voor meer informatie over de aankoop van een INEOS Grenadier. Ook voor naverkoopdiensten bent u meer dan welkom. In Wallonie kunt u bij onze partner Reul Sport terecht.

Veelgestelde vragen over de INEOS Grenadier

Hoe is de INEOS Grenadier ontworpen?

De INEOS Grenadier is een no-nonsense 4x4 terreinwagen. Zijn design is hoekig met korte overgangen, waardoor de bestuurder altijd een duidelijk overzicht over de afmetingen behoudt. Verder is hij erg functioneel met bijvoorbeeld grote knoppen in het interieur die met handschoenen bediend kunnen worden. Alle elementen van de Grenadier komen van gerenommeerde producenten.

Uit welke onderdelen werd de Grenadier opgebouwd?

De Grenadier is opgebouwd uit kwaliteitsvolle onderdelen die hun kunde reeds bewezen hebben in andere voertuigen. Zo wordt er gewerkt met motoren van BMW, een versnellingsbak van ZF, assen van Carraro, dempers van Bilstein en stoelen van Recaro. Dit zijn stuk voor stuk bekende namen met een hoge reputatie.

In welke varianten en edities kan ik de Grenadier verkrijgen?

De Grenadier bestaat momenteel in Utility Wagon-, Station Wagon- en Quartermaster-varianten. In het geval van de Station Wagon en Quartermaster is er ook nog de mogelijkheid om voor een Belfstaff-editie (Trialmaster en Fieldmaster) te kiezen.