Contact opnemen met INEOS Grenadier-dealer Hedin Automotive

Vindt u niet wat u zoekt, of u wilt graag  meer informatie over de INEOS Grenadier? Dan is het steeds interessant om uw vraag rechtstreeks te stellen via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan binnen de 48 uur en helpen u zo goed mogelijk verder. Bekijk zeker ook eens de veelgestelde vragen onderaan deze pagina, misschien zit uw antwoord daar al bij.  

Heeft u een vraag, opmerking of bent u op zoek naar informatie? Wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over INEOS-dealer Hedin Automotive

Zijn jullie officieel INEOS-dealer?

Hedin Automotive is officieel dealer en invoerder van de INEOS Grenadier en is verantwoordelijk voor heel het netwerk van de Grenadier in België en Luxemburg.

Kan ik bij jullie een INEOS financieren of leasen?

Een renting van zowel een nieuwe als een tweedehands INEOS is altijd mogelijk. Onze sales advisors kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften. De verkoper kunt u hiervoor de nodige informatie bezorgen. 

Waar kan ik de locaties van INEOS Hedin Automotive vinden?

Hier vindt u een overzicht van onze showrooms. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn INEOS?

U kunt gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken via deze pagina. Hier kunt u aangeven welk onderhoud u wenst en kunt u een datum en tijd kiezen. Wij contacteren u daarna om de afspraak te concretiseren. 

Hedin Automotive is uw INEOS Grenadier-verdeler

Hedin Automotive is in België en Luxemburg als enige officiëel erkend invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier met locaties in Lokeren en Wemmel. Vanuit ons hoofdkantoor in Zweden importeren we de Grenadier voor 13 landen in Europa. In België en Luxemburg nemen wij als Hedin Automotive het verdelen van deze voertuigen op ons vanuit onze INEOS showrooms. Samen met enkele agenten, die van Hedin Automotive het recht tot verkoop van de Grenadier toegewezen kregen, proberen we een dekkend netwerk te bieden zodat u steeds in uw buurt terecht kunt voor uw Grenadier.