Service & onderhoud aan uw INEOS Grenadier

Uw Grenadier is in goede handen.

Service aan uw INEOS Grenadier bij Hedin Automotive

Is uw Grenadier toe aan een onderhoud of reparatie? Of heeft u tijdens het uitvoeren van uw werk of tijdens het offroaden per ongeluk schade opgelopen? Bij Hedin Automotive zorgen we graag voor uw INEOS Grenadier. Onze merkspecialisten kennen uw auto door en door en staan klaar om uw Grenadier weer in topvorm te krijgen. We beschikken over goed uitgeruste werkplaatsen en werken enkel met originele onderdelen en vloeistoffen van INEOS Grenadier. Daarnaast bent u bij ons ook steeds welkom voor het plaatsen van accessoires, een bandenwissel, de aankoop van onderdelen en meer.

Erkende servicepartner voor INEOS Grenadier in Wallonië

Hedin Automotive werkt samen met Reul Sport om uw INEOS Grenadier te servicen, onderhouden en herstellen in Wallonië. Reul Sport werd geselecteerd door Hedin Automotive als erkende naverkooppartner wegens zijn professionaliteit en uitgebreide vakkennis als 4X4- en serviceprovider in Wallonië. Het bedrijf is dus erkend servicepartner en biedt de juiste expertise en onderdelen om uw voertuig te herstellen of te onderhouden. 

Veelgestelde vragen over INEOS onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn INEOS?

De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw INEOS gaan vervangen, nemen we altijd eerst contact met u op. Zo staat u niet voor onverwachte kosten staat. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn INEOS?

Als officiële INEOS-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw Grenadier altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstelling aan mijn INEOS?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn INEOS?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw INEOS zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij INEOS-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van uw specifiek automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van INEOS zelf.

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.