Openingstijden INEOS Hedin Automotive in Brussel

INEOS Hedin Automotive in Brussel

Bij Hedin Automotive in Brussel kunt u terecht voor de verkoop van INEOS Grenadier modellen. Kom langs in de showroom of bekijk de voorraad online. Buiten het kopen van een wagen kunt u er ook terecht voor alle onderhoudsvormen en reparaties van uw INEOS. Benieuwd naar onze showroom op Koningin Astridlaan 175 in Brussel (Wemmel)? Maak een showroomafspraak via onderstaande afspraak of kom spontaan eens een kijkje nemen. 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom

Nieuwe INEOS Grenadier op voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe INEOS Grenadier? Als officiële INEOS-dealer in regio Brussel hebben wij scherp geprijsde nieuwe INEOS modellen in ons aanbod. Bekijk online onze actuele voorraad of kom bij ons langs in de showroom. Onze INEOS-verkopers helpen u graag verder. 

Testrit met INEOS Grenadier

Ontdek zelf uw favoriete INEOS. Kruip achter het stuur en ervaar zelf of uw favoriete model écht iets voor u is. Boek uw testrit gemakkelijk online via onze website. Onze sales advisors nemen contact met u op om de afspraak verder in te plannen. 

Binnenkijken in de vestiging in Brussel

Veelgestelde vragen over onze INEOS showroom in Brussel

Wat zijn de openingstijden van INEOS-dealer Hedin Automotive in Brussel?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van INEOS-dealer Hedin Automotive in Brussel open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij INEOS-dealer Hedin Automotive in Brussel?

Voor de aankoop van een INEOS Grenadier bent u welkom bij INEOS-dealer Hedin Automotive Brussel. U kunt voor alle aankoop gerelateerde zaken bij ons terecht.

Waar in het gebouw vind ik de INEOS Grenadier showroom?

In onze vestiging te Brussel vindt u de INEOS Grenadier showroom helemaal links in het gebouw, op het gelijkvloers. Langs de linkerzijkant van het gebouw kunt u de Grenadier showroom rechtstreeks betreden. Ook via de hoofdingang geraakt u bij de INEOS showroom.