smart #1 bij Hedin Automotive

smart heeft zich met de #1 volledig heruitgevonden. De volledig elektrische compacte SUV is innovatief, comfortabel en stijlvol. Bent u op zoek naar een trouwe metgezel voor in de stad? Dan is de smart #1 uw ideale partner. Dankzij het 12,8" high-definition display heeft u eenvoudig een overzicht van alle relevante informatie voor u, van het weer, navigatie en muziek tot alle voertuiggegevens. Vertrouw op de smart #1 dankzij de verschillende intelligente veiligheidsfuncties zoals het autonoom noodstopsysteem en hulp bij uitwijkmanoeuvres. Zo komen uw passagiers en u altijd veilig aan op de bestemming. 

Met een actieradius van 440 km geraakt u zorgeloos op uw eindbestemming. Daarnaast kunt u de #1 in minder dan 30 minuten van 10% naar 80% opladen. Met de intelligente navigatie die toont waar u onderweg kunt opladen, rekening houdend met real-time verkeersmonitoring en POI-informatie, is range anxiety voltooid verleden tijd.

smart #1 uitvoeringen

Ontvang € 5.000 premie bij aankoop #1 Pro of Pro+

Als u een elektrische wagen koopt in 2024, komt u in aanmerking voor de premie* van de Vlaamse Overheid. Ten minste, als deze wagen minder dan €40.000 kost. En laat de smart #1 Pro daar met zijn prijskaartje van €36.495 perfect binnen passen. Ook de smart #1 Pro+ valt tijdelijk onder de grens van € 40.000 dus wees er snel bij en bestel nu uw nieuwe smart.
*Premie onder voorwaarden. Meer informatie vindt u hier

Maak een testrit met de smart #1 bij Hedin Automotive

Bent u benieuwd om de smart #1 zelf te ervaren? Dat kan. Maak eenvoudig online een afspraak in één van onze vestigingen. Ons team van smart experten staat klaar om u verder te helpen. 

Welke smart #1 past bij u?

Zoekt u graag grenzen uw op en houdt u van een sportieve uitstraling? Dan is de smart #1 BRABUS iets voor u. Deze uitvoering brengt de sportieve kant van de #1 naar boven en levert uitstekende prestaties. Toch meer fan van wat speelsheid? De Pro is de basisversie van de smart #1, maar is standaard al heel goed uitgerust met verschillende connectiviteits-en veiligheidsfeatures. Daarnaast kan u ook kiezen voor de Premium met een grotere actieradius van 440 km. of toch liever de Pulse? Deze elegante versie tilt uw rij-ervaring naar een nog hoger niveau.

Kriebelt het om de smart #1 te leren kennen? Kom dan langs in de smart-centra in Aalst, Antwerpen-Centrum of Sint-Martens-Latem waar onze smartexperten u graag verder helpen. 

Hedin Automotive is uw smart-dealer

Hedin Automotive is de officiële verdeler voor smart in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In onze vestigingen in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem kunt u terecht met al uw vragen over de smart #1. Onze smart experten bezitten alle nodige kennis en ervaring om u zo goed mogelijk bij te staan bij de aankoop of leasing van uw nieuwe wagen. 

Neem contact op over de smart #1

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de smart #1

Hoe snel is de smart #1 opgeladen?

De smart #1 laadt u moeiteloos op van 10% naar 80% binnen 30 minuten.

Wat is de actieradius van de smart #1?

De maximale actieradius (WLTP) van de smart #1 is 440 kilometer.

Vanaf wanneer is de smart #1 beschikbaar?

De smart #1 staat op dit moment in onze smart showrooms in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem. U bent welkom in één van onze vestigingen om de #1 te leren kennen.