Onderhoud uw smart bij Hedin Automotive

Heeft uw smart nood aan een herstelling of onderhoud? Kom dan langs in één van onze drie smart-vestigingen van Hedin Automotive: Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem. Wij helpen u graag zo snel mogelijk terug op weg. U kunt gemakkelijk online een serviceafspraak aanvragen via onderstaande buttons.

Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Hedin Automotive staat voor u klaar na de aankoop van uw nieuwe of tweedehands smart. Ons team van experten is er voor u om u te helpen met uw jaarlijks onderhoud, bandenwissel, carrosserieherstellingen, wintercheck, zomercheck, airco cleaning en zoveel meer. 

Klein of groot onderhoud aan uw smart

Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor zowel een klein als een groot onderhoud. Maar wat is nu juist het verschil? Een groot onderhoud is nodig wanneer u 15.000 - 20.000 km hebt gereden met uw wagen, of één keer per jaar. Een klein onderhoud is eigenlijk een snelle check-up van uw wagen, om te zien of alles in orde is. Zo komt u niet langs de kant de weg te staan met autopech.

Veelgestelde vragen over smart service bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn smart?

 De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw smart gaan vervangen, nemen we altijd eerst contact met u op. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn smart?

Als officiële smart-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw smart altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn smart?

U kunt gemakkelijk een afspraak aanvragen om uw wagen te laten onderhouden in een vestiging naar keuze. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en kunt u een datum en tijdstip uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen. U kunt een serviceafspraak maken in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn smart?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en hanteren we originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw smart zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij smart-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

 Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van smart zelf.

Kan ik bij Hedin Automotive ook terecht voor carrosseriewerken?

Wij repareren alle soorten carrosseriewerken. Bij ons bent u gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben altijd de laatste technische kennis van uw auto.