smart voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands smart? Bekijk onze smart modellen uit voorraad en vind de auto die u zoekt. Onze voorraad modellen kunt u direct kopen of leasen. Neem contact op met een van onze vestigingen voor een testrit of een offerte op maat.

smart kopen of leasen? 

Heeft u uw ideale smart in voorraad gevonden? Maar weet u niet of u zou kopen of leasen? Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website of kom langs in één van onze vestigingen voor advies op maat.

Interesse in een testrit?

Ervaart u de smart graag al rijdend? Vraag eenvoudig een testrit aan bij één van onze smart-centra in Oost-Vlaanderen en Antwerpen om de comfortabele rijervaring en het speelse interieur te ervaren. 

Veelgestelde vragen over onze smart voorraad

Heeft Hedin Automotive nieuwe en tweedehands smart modellen op voorraad?

Wij hebben een voorraad nieuwe en tweedehands smart voorraad. Zo vindt u altijd de juiste smart die bij u past. 

Hoe lang is de garantie op een smart?

Op een nieuwe smart is er gedurende 3 jaar of tot 45.000 km garantie op slijtageonderdelen en verlenging van pechhulp als de smart wordt onderhouden bij een erkende smart-dealer. 

Hoe wordt een smart uit voorraad afgeleverd?

Uw nieuwe auto wordt, na het vastleggen van een afspraak, in uw Hedin Automotive-concessie afgeleverd. Onze sales advisor bezorgt u graag nog de nodige uitleg over de wagen zodat u helemaal vertrouwd de baan op kunt rijden. 

Kan ik mijn huidige wagen inruilen bij Hedin Automotive?

Dat is zeker mogelijk. Een sales advisor stelt graag de waarde van uw huidige auto vast. Hiervoor maakt u gewoon een afspraak in de showroom waar uw nieuwe auto staat.