smart #3 bij Hedin Automotive

De smart #3 bouwt verder op het nieuwe elan van de smart #1. Beide modellen zijn volledig elektrisch, vernieuwend, comfortabel en elegant. Het verschil zit hem in de details: zo kunt u kiezen voor andere kleuren voor het exterieur en bekledingen. De #3 heeft een nog grotere actieradius (WLTP) dan de #1, tussen de 435 en 455 km. Daarnaast kunt u de smart #3 in minder dan 30 minuten voor 80% DC opladen. 

Wanneer u rond rijdt in deze smart, trekt u gegarandeerd de aandacht. De sportieve coupécarrosserie, brede A-vormige grille en de slanke LED-koplampen geven de wagen een uniek uiterlijk. Sportiviteit en ruimte wordt perfect gecombineerd in de smart #3 die een lengte heeft van 4,4 meter en een breedte van 1,8 meter. 

smart #3 uitvoeringen

Welke smart #3 past bij u?

Houdt u van exclusiviteit en valt u graag op? Kies dan voor de 25th Anniversary Edition. Dit model is gelimiteerd in oplage en maar voor een beperkte tijd beschikbaar. Bent u eerder fan van sportiviteit? Dan is de smart #3 BRABUS iets voor u. Deze uitvoering maakt de smart #3 net dat tikkeltje sportiever met en kan u in slechts 3,7 seconden accelereren van 0 tot 100 km/u. De Pro+ is de basisversie van de smart #3, maar ook deze uitvoering is goed uitgerust met een 12,8-inch centraal display en weghulpsystemen. Daarnaast is er ook de Premium-variant beschikbaar, die echt de kaart van de elegantie trekt.

Wilt u deze smart wagens beter leren kennen? Kom dan langs in de smart-centra in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem waar onze smart experten u graag verder helpen met al uw vragen.

Hedin Automotive is uw smart-dealer

Hedin Automotive is de officiële verdeler voor smart in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In onze vestigingen in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem kunt u terecht met al uw vragen over de smart #3. Onze smart experten staan u graag te woord.

Neem contact op over de smart #3

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de smart #3

Hoe snel is de smart #3 opgeladen?

De smart #3 laadt u moeiteloos op van 10% naar 80% binnen 30 minuten.

Wat is de actieradius van de smart #3?

De maximale actieradius (WLTP) van de smart #3 is 455 kilometer.

Vanaf wanneer is de smart #3 beschikbaar?

De smart #3 s op dit moment verkrijgbaar in onze smart showrooms in Aalst, Antwerpen-Centrum en Sint-Martens-Latem. U bent welkom in één van onze vestigingen om de #3 te ontdekken.