Openingstijden smart Hedin Automotive in Aalst

Hedin Automotive is uw smart-dealer in Aalst

Bij Hedin Automotive Aalst kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands smarts. Kom langs in onze showroom of bekijk de voorraad online. Naast het kopen van een wagen kunt u ook bij Hedin Automotive terecht voor service aan uw wagen. Jaarlijks onderhoud, bandenwissel, airco-cleaning, wij doen het allemaal. Maak makkelijk online een serviceafspraak en we zien elkaar snel.

De smart-vestiging in Aalst (Nachtegaalstraat 6, 9320 Aalst) is voorzien van volgende faciliteiten: 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen of tweedehandswagen

Op zoek naar een nieuwe smart? Hedin Automotive in Aalst helpt u graag verder. Via de link hieronder kunt u de huidige voorraad bekijken of u kunt ook altijd langskomen in de vestiging in Aalst om uw potentiële nieuwe smart in het echt te bewonderen. 

Onderhoud uw smart in Aalst

Heeft uw smart nood aan onderhoud of een herstelling? Bij Hedin Automotive Aalst helpen we u graag verder. Klein onderhoud, groot onderhoud, bandenwissel, airco cleaning,... Onze experten draaien hun hand er niet voor om. Boek eenvoudig uw afspraak online.

Testrit met een smart in Aalst

Herontdek de smart modellen zelf. Kruip nu achter het stuur van uw favoriete model en ervaar zelf of deze wagen iets voor u is. Vraag online eenvoudig uw afspraak aan en dan zoeken we samen een moment uit dat het beste past voor u.

Veelgestelde vragen over onze smart showroom in Aalst

Wat zijn de openingstijden van smart-dealer Hedin Automotive in Aalst?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van smart-dealer Hedin Automotive in Aalst open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij smart-dealer Hedin Automotive in Aalst?

Voor service aan smart personenwagens bent u welkom bij smart-dealer Hedin Automotive.