Openingstijden smart Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum

smart-verdeler Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum

Hedin Automotive is dé smart-dealer van Antwerpen en omstreken. Als officieel smart-centra bent u bij ons aan het goede adres. Onze smart advisor helpt u graag verder met al uw vragen en opmerkingen. Onze vernieuwde showroom sluit naadloos aan bij de nieuwe, digitale connectiviteit van smart. Benieuwd? Kom dan snel bij ons langs.

Het smart-centrum op de Plantin en Moretuslei 321, 2140 Antwerpen is voorzien van volgende faciliteiten: 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe wagen of tweedehandswagen

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands smart? Hedin Automotive in Antwerpen helpt u graag verder. Via de link hieronder kunt u de huidige voorraad bekijken of u kunt ook altijd langskomen in de vestiging in Antwerpen om uw potentiële nieuwe smart in het echt te bewonderen. 

smart onderhoud in Antwerpen

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op uw smart, gaat deze langer mee. Bij Hedin Automotive kunt u terecht voor uw jaarlijks onderhoud (zowel klein als groot), bandenwissel, airco-cleaning, herstellingen aan het koetswerk en zoveel meer. 

Een smart testrit in Antwerpen

U heeft de wagen van uw dromen online gespot, maar u zou graag een testrit maken om te weten of dit echt de wagen is die u zoekt? Dat begrijpen we bij smart-dealer Hedin Automotive in Antwerpen. Daarom is het steeds mogelijk om een testrit te boeken met een wagen naar keuze.

Binnenkijken in de smart-vestiging te Antwerpen

Veelgestelde vragen over onze smart showroom in Antwerpen-Centrum

Wat zijn de openingstijden van smart-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van smart-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij smart-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum?

Voor service aan smart personenwagens bent u welkom bij smart-dealer Hedin Automotive.