Openingstijden smart Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem

Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem

Onze gespecialiseerde smart-vestiging in Sint-Martens-Latem is er voor u. Ons team van experten helpt u graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands smart. Ook voor het onderhouden van uw wagen of voor het uitvoeren van herstellingen aan de carrosserie kunt bij ons terecht.

Het smart-centrum op de Kortrijksesteenweg 108, 9830 Sint-Martens-Latem is voorzien van volgende faciliteiten: 

Gratis parkeergelegenheid
Een grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Nieuwe of tweedehands smart

Bij Hedin Automotive bieden we een ruim assortiment van zowel nieuwe als tweedehands wagens. Ontdek de huidige voorraad en vind de wagen van uw dromen. Online niet meteen gevonden wat u zoekt? Kom dan langs in een showroom naar keuze en stel uw eigen smart samen. Onze product experten in Sint-Martens-Latem kunnen u daarbij helpen.

Serviceafspraak in Sint-Martens-Latem

Het jaarlijks onderhouden van uw smart is cruciaal, zo kunt u nog langer genieten van uw favoriete wagen. Met onze jarenlange smart-expertise is uw wagen bij ons aan het juiste adres. Wij voeren het nodige onderhoud uit en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terug de weg op kan. Van bandenwissel tot aircocleaning tot groot onderhoud, wij doen het allemaal. 

Boek nu uw testrit bij Hedin Automotive

Niets is beter dan zelf ervaren hoe een smart rijdt. Daarom nodigen we u bij Hedin Automotive graag uit om een testrit te maken met een wagen naar keuze, zowel een nieuwe als tweedehands wagen. Via het formulier hieronder kunt u uw aanvraag indienen. Wij nemen nadien zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

Binnenkijken in de vestiging te Sint-Martens-Latem

Veelgestelde vragen over onze smart showroom in Sint-Martens-Latem

Wat zijn de openingstijden van smart-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van smart-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke dienst kan ik terecht bij smart-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem?

Bij smart-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem kunt u terecht voor de aankoop en het onderhoud van smart.